۷۸ تن فرآورده خام دامی در طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این استان ضبط موقت شد.
دکتر سیروس سلماننژاد افزود: این فرآوردهها در جریان چهار هزار و ۱۰ مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در مدت ۲۱ روز اجرای طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی ضبط موقت شد.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۸۴۷ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی استان مرکزی کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شدهاست.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی یاد آور شد: ۱۷۳ مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان در این مدت شناسایی، ۵۴ مورد نمونه برداری و ۲۱ مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شدهاست.
سلمان نژاد از کشتار ۱۷ هزار و ۸۸۰ راس دام سبک در ۳ هفته نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاههای استان مرکزی خبرداد و گفت: ۴۹ تن گوشت در این مدت از کشتار این دامها استحصال شدهاست.
وی افزود: ۲ هزار و ۴۹۸ راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاههای دام استان مرکزی کشتار و ۶۲۴ تن گوشت از کشتار این دامها استحصال شدهاست.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: هشت هزار و ۷۵۳ کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل لاغری، بیماریهای انگلی و عفونی در کشتارگاههای این استان ضبط و معدوم شدهاست.
سلمان نژاد یاد آور شد: یک میلیون و ۶۶۸ هزار و ۱۴۳ قطعه طیور در این مدت در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و از کشتار این طیور سه هزار و ۴۴۶ تن گوشت مرغ در این واحدها استحصال شدهاست.
وی ادامه داد: ۲۸ هزار و ۷۸۰ کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاههای طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شدهاست.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآوردههای خام دامی) از روز شنبه ۱۴ اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه مییابد.
سلمان نژاد افزود: ۵۵ گروه متشکل از ۸۴ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۲۵۰ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی میشود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از شهروندان خواست در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضا) و مهر دامپزشکی دقت کرده و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.