رئیس سازمان بهزیستی از دستگاههای مسؤول در قبال افراد دارای اختلال اُتیسم خواست برای بهبود شرایط و ارتقای کیفیت زندگی بیماران تلاش کنند .
پیام معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز جهانی آگاه سازی اتیسم (دوم آوریل مصادف با ۱۳ فروردین ماه) به این شرح است؛
“تقارن روز جهانی آگاه سازی در خصوص اختلال طیف اتیسم با روز طبیعت، نوید رویش امید در دل دردمند خانواده هایی است که درگیر درمان و توانبخشی فرزند دارای اتیسم خود هستند. خانواده هایی که در صبر و شکیبایی سرآمدند. اختلال طیف اتیسم شایعترین اختلال رشدی و از جمله اختلالات پر هزینه ای است که نیاز به خدمات تخصصی مستمر روان شناسی، کاردرمانی و گفتاردرمانی دارد و به همین ترتیب مخارج خانوادههای دارای فرزند اتیسم به علت دریافت این خدمات تخصصی بسیار بالاتر از خانوادههایی است که دارای کودکانی با سایر معلولیتها هستند.
سازمان بهزیستی کشور، نخستین سازمانی است که به لطف خداوند، در سال ۱۳۸۰ برای کاهش رنج و رفع نیاز خانواده های این کودکان اقدام نموده و تا به امروز در این مسیر بازوانی پرتوان همچون مراکز غیردولتی آموزشی و توانبخشی اتیسم تابعه، سازمان های دولتی همکار، سازمان های مردم نهاد و صاحب نظران دانشگاهی را به یاری در کنار خود داشته است. در این راستا سازمان با راه اندازی ۱۰۷ مرکز روزانه آموزشی توانبخشی اختلال طیف اتیسم، ۷ مرکز چندمعلولیتی، ۳ مرکز اقامت موقت، ۳۹۱ مرکز حرفه آموزی، ۱۳۰ کارگاه تولیدی حمایتی و ۱۶ مرکز پشتیبانی شغلی و همچنین ارائه خدمات غربالگری و تشخیص از طریق سامانه آنلاین، گام هایی هرچند ناکافی اما رو به جلو برداشته و با حمایت طلبی از سیاستگزاران با مدد خانواده ها و سازمان های مردم نهاد، گامی هایی را نیز در آتی برخواهد داشت. امید است با ایفای نقش سایر دستگاه های مسئول در قبال افراد دارای اختلال اتیسم شاهد بهبود شرایط و ارتقاء کیفیت زندگی کسانی باشیم که این روز یادآور نیاز ایشان به همیاری همگانی و مشارکت حداکثری است.
اینجانب به نمایندگی از تمامی کارشناسان زحمت کش و مسئول سازمان بهزیستی کشور و مراکز آموزشی و توانبخشی اختلال طیف اتیسم، سال نو را با امید به تدارک طیفی از خدمات مفید و مورد نیاز خانواده های دارای فرزند با اختلال طیف اتیسم، تبریک عرض میکنم.”