آئین سنتی پخت سمنو در شهرستان شهرضا تا پایان نوروز ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان؛ رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان شهرضا گفت: از ابتدای نوروز تا روز ۱۲ فروردین، سمنوی سنتی در محل ستادِ رفاهِ مسافران نوروزیِ شهرستان و امامزاده شاهرضا(ع) پخت می شود.
سجاد افشاری افزود: در پخت سمنوی سنتی شهرضا فقط از آرد و آب استفاده میشود و زمان پخت هم ۲۴ ساعت است.
وی گفت: سمنوی سنتی در کشور به نام شهرضا ثبت شده و هر ساله، حدود ۲۵۰۰ پاتیل سمنو در این شهرستان پخت میشود.
پختِ سمنوی سنتیِ شهرضا، هر ساله از اول پاییز شروع می شود و تا اوایل بهار ادامه دارد.