از دیرباز در آداب و رسوم ما ایرانیان، آجیل و شیرینی جزء اصلی پذیرایی و زینت جشنهای نوروز به حساب میآید.
در این مطلب آموزشی، با ارائه نکاتی ساده و کاربردی برای حفظ رژیم تغذیهای متعادل، نوروز را برای خود و خانواده مان شادتر کنیم.
بهتر است به جای مصرف شیرینیهای تَر و خامه ای، از انواع شیرینیهای خشک و در اندازههای کوچک استفاده شود.
در خصوص استفاده شکلاتها نیز بهتر است از انواع تلخ آن که دارای میزان منیزیم بیشتر و نمک کمتری است، استفاده شود.
هرگز وعده ضروری صبحانه را حذف نکنیم، حتی اگر دیر از خواب بیدار شویم، چرا که انرژی لازم برای آغاز فعالیت بدن را تامین میکند و مانع پُرخوری در وعدههای دیگر میشود.
از مصرف آجیل و شیرینی در زمانهای نزدیک به وعده اصلی (نزدیک به ۲ساعت) خودداری شود.
از گرسنه رفتن به مهمانی خودداری شود، چرا که سبب کاهش توان ما در کنترل میزان کالری دریافتی میشود.