کزدستان ظرفیت بالایی در زمینه کشاورزی دارد و می تواند در اشتغالزایی، تولید و ارتقای شاخص های اقتصادی استان نقش مؤثری داشته باشد.
اسماعیل زارعی کوشا افزود: حرکت به سوی ایجاد صنایع تبدیلی در زمینه محصولات کشاورزی جزو برنامههای مهم دولت است.
زارعی کوشا با اشاره به افزایش قیمت خرید تضمینی گندم گفت: خرید تضمینی دیگر اقلام کشاورزی هم افزایش قابل توجهی داشته است که در آیندهای نزدیک اعلام میشود.
وی با بیان تشکیل شورای مشورتی بخش کشاورزی گفت: تا پایان امسال حداقل ۵ جلسه دیگر با این شورا در راستای بررسی مشکلات حوزه کشاورزی و ارایه راهکار برگزار میشود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان هم در این جلسه گفت: کردستان در راستای تحقق شعار سال در حوزه تولید میتواند بسیار نقشآفرین باشد، چرا که کردستان از تولیدکنندگان مهم کشور است و ۱۰ درصد از گندم کشور در این استان تولید میشود.
اسکندری استفاده از ظرفیت و توان علمی دانشگاهها در راستای رونق هرچه بیشتر بخش کشاورزی در استان را از دیگر اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان عنوان کرد و گفت: امیدواریم استمرار این جلسات و دیدار نمایندگان کشاورزان با نماینده ارشد دولت در استان بتواند بستری برای رونق هرچه بیشتر بخش کشاورزی و رفع تنگنا و مشکلات این بخش باشد.
هرکدام از نمایندگان تشکلهای کشاورزی استان هم در این جلسه با بیان مشکلات و ارایه راه کارهای عملی در بخش کشاورزی به صحبت پرداختند.
صالح محمدی نایب رییس نظام صنفی کشاورزی شهرستان قروه هم در این نشست اظهار کرد: بخش کشاورزی نیاز به حمایت جدی دارد و دولت سیزدهم با امهال تسهیلات مانع از ایجاد مشکل برای بخش کشاورزی شد.
وی با بیان اینکه حوزه دامداری در استان با مشکل و بحران جدی مواجه شد گفت: وضعیت خشکسالی و مشکلاتی که در زمینه تامین علوفه و ... وجود داشت چالش جدی برای دامداران به وجود اورد.
وی عنوان کرد: مشکل کشاورزان در شهرستان قروه و دهگلان کمبود و نبود آب است ضمن اینکه تابستان گذشته هم قطع برق زیان بزرگی به کشاورزان زد.
وی خاطرنشان کرد: اگر قرار بر قطعی برق است باید در زمان و پیک مشخص باشد تا مشکلی برای تولید محصولات کشاورزی پیش نیاید.
محمدی با بیان اینکه به دلیل سرمازدگی امسال با کمبود تولید مواجه خواهیم بود عنوان کرد: تمهیدات لازم از همین امروز برای حمایت از حوزه کشاورزی صورت بگیرد.