مدیر کل اداره دامپزشکی خوزستان گفت: بازدیدهای مستمر و شبانه روزی از مراکز تهیه و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها و بیرون برها همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، مصطفی کنار کوهی دامپزشکی را رکن اصلی و اساسی تامین بهداشت و سلامت مواد غذایی در جامعه دانست و گفت: در این رابطه دامپزشکی خوزستان به منظور تامین امنیت و ایمنی غذایی برای مسافران نوروزی و کاروان راهیان نور بازدیدهای مستمر و شبانه روزی را از مراکز تهیه عرضه فرآوردههای خام دامی، به ویژه رستورانها و بیرون برها از زمان شروع طرح تشدید نظارت و کنترل بر فرآوردهای خام دامی برای تحقق این امر مهم در دستور کار خود قرار داده و تا پایان طرح با شدت و قوت ادامه دارد.
افزود: این اداره کل با توان حداکثری و حضور پر رنگ کارشناسان نظارت و بهداشتی نسبت به رصد و پایش همه مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی در طول شبانه روز در حال انجام وظیفه است تا بهداشت و سلامت مواد غذایی در سطح استان برقرار بماند.
بیشتر بخوانید: تشدید نظارتهای دامپزشکی در خوزستان
کنارکوهی با اشاره حضور کاروان راهیان نور در خوزستان ادامه داد: با تمهیدات صورت گرفته در سطح استان در خصوص تامین بهداشت و سلامت مواد غذایی آنها، در زمان بازدید و حضور در مناطق عملیاتی بازدیدهای مستمر از مراکز نگهداری، سردخانهها و محلهای پخت غذا انجام میشود و در صورت مشاهده نواقص، تذکرهای لازم ارائه و تا پایان رفع مشکل پیگیری میشود.