استاندار گیلان: برای تعیین شاخصهای لازم دانش بنیان و نوآوری شرکتهای تولیدی موجود، به صورت میدانی وارد کار شده ایم.
وی با اشاره به تداوم تلاشها برای رفع موانع تولید در سال جدید، افزود: امسال با برگزاری نشستهای تخصصی، برای تعیین شاخصهای لازم دانش بنیان و نوآوری شرکتهای تولیدی موجود، کاهش هزینهها، افزایش اشتغال پایدار و حمایت از تولیدات دانش بنیان و اشتغال آفرین، به صورت میدانی وارد کار شده ایم.
استاندار گیلان گفت: برای تسهیل تولید تاکنون، دهها مجوز بی نام سرمایه گذاری برای کسب و کار در استان صادر شده و با همکاری اداره کل اقتصاد و امور دارایی و برخی دانشگاهها که متقاضیان سرمایه گذاری هستند، تعداد این مجوزها در سال جدید به ۵۰۰ مجوز خواهد رسید.
دکتر عباسی با تاکید بر اینکه تعلل در حمایت و توسعه تولیدات دانش بنیان و اشتغال آفرین به هیچ وجه پذیرفتنی نیست، افزود: دولت سیزدهم برای تحقق شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اهتمام جدی دارد و در این زمینه از هیچ حمایتی کوتاهی نخواهد کرد.
وی اضافه کرد: باید با برنامه ریزی صحیح، طرحهای نیمه تمام تولیدی در بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات تکمیل شده و از شرکتهای تولیدی فعال که قصد دارند تولید را افزایش دهند، حمایت کرد.
استاندار گیلان با اشاره به نقش موثر پژوهشهای دانشگاهی در تولیدات دانش بنیان، گفت: دبیرخانه ستاد تولید، دانش بنیان و
وی با اشاره به ایجاد ۳۰ هزار شغل در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات، به عنوان سهم گیلان، گفت: با همت مدیران و حضور سرمایه گذاران، گیلان ظرفیت دارد در حوزه صنعت و کشاورزی شغلهای بیشتری ایجاد کند.
در این نشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و تعدادی از اعضا نظرات خود را بیان کردند.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان هم گزارشی از فعالیت شرکتهای دانش بنیان استان ارائه کرد.
استاندار همچنین پس از این نشست از محل اجرای طرح جامع دهکده دانش بنیان گیلان بازدید کرد و در جریان مسایل و مشکلات روند اجرای این طرح قرار گرفت.