متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اصول تغذیه سالم در روزهای نوروز و مسافرت را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، سیداحمد حسینی در تشریح اصول تغذیه سالم گفت: اصل اول تعادل است، به معنا که مواد غذایی را باید به نسبتی استفاده کنیم که تعادل میان انتخاب گروههای غذایی برقرار باشد.
وی تناسب را اصل دوم تغذیه سالم عنوان کرد و افزود: بر اساس این اصل باید به تناسب وضعیت جسمانی و بدنی از مواد غذایی مصرف کنیم.
حسینی با بیان اینکه تنوع در انتخاب مواد غذایی و اعتدال در مصرف را از دیگر اصول تغذیه سالم برشمرد و ادامه داد: میزان انرژی که از خوراکیها دریافت میکنیم باید متعادل باشد و در طول زندگی رعایت شوند.
این متخصص تغذیه میگوید: در تعطیلات نوروزی با توجه به قرار داشتن در شرایط کرونایی موجود، باید شیوه نامههای بهداشتی رعایت شوند، ضمن اینکه به دلیل از سرگیری دید و بازدیدهای عید و مسافرتها، باید تغذیه به گونهای انتخاب شود که هم بهداشت مواد غذایی و هم اصول تغذیهای مطرح شده رعایت شود.
بیشتر بخوانید: ۲۰ توصیه برای حفظ سلامتی در نوروز
وی بر مصرف خوراکیهای بهداشتی و استاندارد در مسافرت، توجه به شرایط بهداشتی هنگام پخت غذا، گرم کردن غذاها، پخت کامل مواد پروتئینی، رعایت اصل تعادل، پرهیز از پرخوری و زیاده روی در مصرف انواع موادغذایی، شیرینیها و آجیل ها، اعتدال در وعدههای غذایی و خودداری از مصرف بی رویه میوه ها، سبزی ها، تنقلات و... تاکید کرد.