بانوان رامهرمزی به رسمی دیرینه، نان قندی یا شیرین را قبل از فرارسیدن عید نوروز برای پذیرایی از مهمانان و عرضه در بازار آماده میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، هر سال قبل از فرارسیدن عید نوروز، بانوان شهرستان رامهرمز نانی ترد و خوشمزه را پخت و برای پذیرایی از مهمانان آماده میکنند.
این نان ، نان قندی یا شیرین نام دارد که از سالیان دور شیوه پخت آن نسل به نسل منتقل شده و به مادران و دختران امروز رسیده است.
بیشتر بخوانید : افتتاح بازارچه صنایع دستی در هندیجان + عکس
با توجه به اینکه احیای غذاهای بومی و محلی هم برای حفظ سنتهای گذشتگان و هم به عنوان منبع درآمد و گذران اقتصاد خانواده اهمیت دارد، برخی از بانوان با بسته بندی و عرضه این نان در بازار شهرستان رامهرمز، نان شیرین (نان قندی) را به عنوان سوغاتی شیرین شهرشان به مسافران و گردشگران نوروزی معرفی و منبع درآمدی برای خانواده کسب میکنند.