باند فروشندگان سلاح و مهمات در کهگیلویه منهدم و از آنان ۱۳ قبضه سلاح جنگی کشف و ضبط شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از انهدام باند ۴ نفره فروشندگان سلاح و مهمات و کشف ۱۳ قبضه سلاح جنگی و بیش از هزار و ۴۸۰ عدد فشنگ جنگی خبر داد.
سرهنگ محمد موسوی افزود: در اجرای طرح برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت، ماموران پلیس امنیت عمومی کهگیلویه و بویراحمد و با رصد های اطلاعاتی از فعالیت باند خرید و فروش سلاح های جنگی غیر مجاز و انتقال محموله از استان خوزستان به شهرستان کهگیلویه مطلع شدند و موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی ادامه داد: با هماهنگی مقام قضایی، ماموران موفق شدند مسیر تردد محموله قاچاق سلاح و مهمات که از سمت خوزستان به طرف شهرستان کهگیلویه در حال حرکت بودند را کشف کردند. سرهنگ موسوی افزود: ماموران توانستند در بررسی از مخفیگاه متهمان یک قبضه سلاح کلاش، ۴ قبضه اسلحه کلت کمری ۹ میلی متری، ۴ قبضه اسلحه کلت کمری ۷.۶۵ و تعداد ۲۵ تیغه خشاب اسلحه کلت کمری که به طرز ماهرانه ای در یک دستگاه خودروی پژو جاسازی شده بود را کشف کنند. موسوی اضافه کرد: در همین راستا ۴ متهم دستگیر و به مراجع قضایی تحویل و ۲ دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ توقف و به پارکینگ منتقل شد.