پل روگذر میدان هزار سنگر آمل به منظور کاهش بار ترافیکی نوروزی و پیش از افتتاح رسمی زیر بار ترافیکی رفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، کار ساخت تقاطع غیرهم سطح میدان هزارسنگر آمل دراسفند ماه سال ۹۶ آغاز شد و حدود یک سال بیش از زمان اعلام شده مسئولان شرکت ساخت و توسعه راههای منطقه شمال کشور، که کمتر از سه سال بوده، تکمیل وزیربار ترافیک رفت.
این پل روگذردرمیدان هزارسنگرآمل واقع شده ودر دو مسیر رفت وبرگشت به طول حدود ۵۰۰ متر، خودروهای عبور از امتداد کمربندی جاده هراز به سمت جاده محمودآباد هدایت میکند.
معاون استاندار وفرماندارویژه شهرستان آمل گفت: به منظور تسهیل تردد در ایام نوروز و کاهش بار ترافیکی در مبادی خروجی شهر پل روگذر هزار سنگر به صورت موقت زیر بار ترافیکی رفت.
سید عباس حسینی افزود: پل غیرهمسطح میدان هزار سنگر آمل نقش مهمی در کاهش ترافیک میدان هزارسنگر آمل در تقاطع خروجیهای شهرستان آمل به شهرهای بابل و محمودآباد خواهد داشت و در حال حاضر با توجه به حجم بالای مسافر به مازندران پیش از افتتاح رسمی، زیر بار ترافیک رفت.
وی آرامش و آسایش مردم را مهمترین هدف پروژههای عمرانی دانست و گفت: بازگشایی این پل برای راحتی هر چه بیشتر مردم بومی و همچنین مسافران است.
کاهش ۴۰ درصدی ترافیک میدان هزارسنگر آمل
همچنین رییس پلیس راهور مازندران هم با اشاره به اینکه میدان هزارسنگرآمل ومسیرهای منتهی به این میدان یکی از شلوغترین گرههای ترافیکی دراستان درچند سال اخیر بوده است، گفت: با تکمیل پل روگذر میدان هزارسنگر وتردد دراین پل، حجم بالای ترافیک دراین میدان به طورچمشگیری در دو روز گذشته به میزان حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است.
سرهنگ نصرالله بیگلری افزود: تسریع درساخت تقاطع وپل روگذر میدان هزارسنگر آمل درشورای ترافیک استان وشهرستان آمل مورد پیگیری وبررسی قرار گرفته بود که درنهایت با پیگیریهای انجام شده سطح استانی وملی این طرح با رفع برخی نواقص آن به طور موقت برای تردد مسافران نورزی برقرار شد.
او گفت: با بهسازی و مناسب سازی اطراف ودور میدان هزارسنگر توسط شهرداری آمل درسال جاری، قطعا حجم ترافیک موجود درمحدوده این میدان تا حدود ۸۰ درصد کاهش خواهد یافت.
حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل تقاطع میدان هزارسنگرآمل
مدیرکل ساخت و توسعه راههای منطقه شمال کشور، گفت، که برای ساخت و تجهیز تقاطع غیرهمسطح میدان هزارسنگر آمل بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان ازمحل اعتبارهای ملی هزینه شده است.
حسن کلهر، تاخیر در تکمیل به موقع این طرح ملی را که اززمان شروع تا افتتاح آن ۳ ساله اعلام شده بود، را کمبود اعتبار وتخصیص کم آن بیان کرد وافزود: پیمانکار این طرح بخش زیادی ازمراحل تکمیل آن را بدون دریافت مطالبات به منظور رفاه حال مسافران ومردم منطقه به پایان رسانده است.