۳۳ هکتار از مزارع جویبار به کشت خیار گلخانهای اختصاص دارد که در مقایسه با مدت مشابه ۲۷ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهادکشاورزی جویبار با اشاره به برداشت خیار گلخانهای در این شهرستان گفت: ۳۳ هکتار از مزارع جویبار به کشت خیار گلخانهای اختصاص دارد که در مقایسه با سال زراعی گذشته ۲۷ درصد افزایش داشته است.
غلامرضا سعیدی با اشاره به رتبه نخست جویبار در کشت خیار گلخانههای مازندران، افزود: ویژگی خاص خیار این منطقه، تغییر بذر به نوع محلی آن با عطر محلی با کیفیت بالا باشد که باعث مصرف کننده نسبت به این نوع تولید شود.
او اواخر اسفند تا خرداد و تیر را زمان برداشت این محصول عنوان کرد و گفت: تولید این محصول علاوه بر شهرستانهای استان مازندران به استانهای دیگر ارسال میشود.
سعیدی با بیان اینکه خاک حاصلخیز و شرایط آب و هوایی مناسب سبب شد، تا کشاورزان محصول خیار باکیفیت برداشت کنند. افزود: بیش از هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این بخش فعالیت دارند.