مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: صیانت از طرح جوانی جمعیت با کاهش سزارینهای غیرضروری محقق میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، افسانه ترابی نیا گفت: زایمان با روش سزارین فقط در شرایطی انجام میشود که حال مادر و نوزاد اورژانسی باشد و پزشک متخصص زنان به منظور حفظ سلامت آنها این روش تجویز میکند.
وی با بیان اینکه خطر خونریزی و عفونت بعد از زایمان مادرانی را تهدید میکند که با سزارین نوزاد خود را به دنیا آورده اند، افزود: علاوه بر این، طول مدت بستری در بیمارستان نیز بیشتر است.
ترابی نیا کاهش شانس باروری مجدد به دلیل چسبندگی شکمی، افزایش احتمال بارداری خارج از رحم، ایجاد مشکلات تنفسی به دلیل استفاده از داروهای بیهوشی و مرگ و میر ۲ برابری مادران در مقایسه با زایمان طبیعی را از دیگر عوارض سزارین برای مادران برشمرد.
مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول میگوید: احتمال افزایش مشکلات تغذیه با شیر مادر و بروز مشکلات اجتماعی – عاطفی به دلیل محرومیت از نحوه صحیح تماس پوست به پوست در ساعت اول تولد از دیگر پیامدهای منفی زایمان سزارین هستند.
بیشتر بخوانید: آنچه باید از سزارین و عوارض آن بدانید
به گفته ترابی نیا؛ درصد ابتلای نوزادان سزارینی به بیماریهایی از جمله؛ آسم، دیابت و اوتیسم (بیش فعالی)، احتمال بروز عوارض تنفسی ناشی از داروهای بیهوشی در نوزادان و بستری نوزاد در بخش مراقبتهای ویژه بیشتر است.