اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان در شهرستان ایذه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مدیرکل شیلات استان در حاشیه برگزاری اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی به میزبانی شهرستان ایذه گفت : این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ صحیح مصرف مواد پروتئینی و استفاده از غذای سالم همچنین آشنایی مردم با انواع غذاهای پخت شده با آبزیان برگزار شد .
فتح الله ابوعلی با اشاره به این که جشنواره با استقبال خوب خانوادهها و بانوان هنرمند شهرستان ایذه برگزار شد اظهار داشت : این برنامه از شهرستان ایذه آغاز و در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد .
بیشتر بخوانید : برپایی نمایشگاه آثار هنری دانش آموزان استثنایی در اهواز +عکس
در پایان پس از داوری ، بهترین غذاهای پخت شده معرفی و از برترینها تجلیل شد .