نویسنده کتاب «کمی دیرتر» با بيان اينکه برترین اعمال امت انتظار فرج است، گفت: منتظر واقعی وظایفی دارد که به صورت خودجوش از درونش میجوشد.
وی افزود: کتاب را با پایانی خوش نوشتم تا یأس و ناامیدی را از خواننده دور کنم و به مخاطب اگر چه واقعیتهای زندگی و رفتارش را نشان میدهم، اما در عین حال به او امید را يادآوری میکنم تا بداند همیشه راهی وجود دارد.
نویسنده کتاب «کمی دیرتر» گفت: دغدغه نوشتن کتاب «کمی دیرتر»، سالها در ذهن من بود و پیوسته میخواستم بدانم آیا تعریف درستی از انتظار داریم و آیا اگر در مسیر حرکتمان لحظهای بایستم میتوانیم ببینیم که راه درست است.
شجاعی افزود: ما که اینگونه با شتاب و سرعت به سوی باورهایمان در مسیر انتظار حرکت میکنیم باید بدانیم که حتی اگر یک ذره هم با مسیر اصلی زاویه داشته باشیم هر قدر هم شتاب بیشتر باشد فاصله بیشتر خواهد شد.
نویسنده کتاب «کمی دیرتر» گفت: کتاب «کمی دیرتر» نقد فضای مذهبی منتظران و در واقع نقد خودمان است و باید بگویم راوی خود را نقد میکند و به اصطلاح پنبه خود را میزند یعنی آیینهای به دست ما میدهد تا واقعیت خود را در آن ببینیم.
شجاعی افزود: ما این حدیث را میدانیم که برترین اعمال امت انتظار فرج است، اما این را درنیافتهایم که انتظار، نشستن و مرتب صدا کردن نیست و همانگونه که در این حدیث آمده است منتظر واقعی وظایفی دارد که به صورت خودجوش از درونش میجوشد.
وی گفت: همه ما هنگامی که منتظر مهمان هستیم، میکوشیم تا شرایط را برای پذیرایی از مهمان، متناسب با جایگاهش فراهم کنیم. پس درمییابیم که بسیاری از ما فقط در سخن منتظر قائم (عج الله) هستیم و ته دلمان نمیخواهد آن حضرت بیاید تا مبادا موقعیت شغلی و درآمد و دیگر مناسباتمان تغییر کند.
نویسنده کتاب «کمی دیرتر» افزود: این کتاب در قالب رمان نوشته شده است تا پیام اعتقادی و معرفتی آسانتر و جذابتر به صورت داستان و با یاری تعلیق و کشش به مخاطب منتقل شود و تلنگری برای همه مخاطبان و از جمله راوی باشد.
شجاعی گفت: کتاب «کمی دیرتر» که در سال ۱۳۹۰ منتشر شده است اکنون به چاپ پانزدهم و به شمارگان ۷۰ هزار نسخه رسیده است.