نصرالله قادری گفت: کمی دیرتر حکایت کسانی است که در حرف منتظرند اما در عمل می خواهندحضرت قائم عج الله کمی دیرتر بیایدتا خودشان را آماده کنند.
قادری گفت: نویسنده کتاب کمی دیرتر بیشتر با دنیای نشانه سرو کار دارد و کمتر به نماد توجه می کند و کتاب را در چهار فصل زمستان،پاییز،تابستان و بهار نوشته است تا وضعیت موجود انسان هایی را نشان دهد که قرار است تصمیم بگیرند و آدم هایی که مطیع آنان هستند.
وی افزود: کتاب کمی دیرتر در حقیقت نقدش به این موضوع است که آدمی بایداندیشه و تفکرش را به کارگیرد و سپس درباره موضوعی داد سخن دهد و دنباله روی کند.
قادری گفت: کمی دیرتر لبخند تفکر را برمی انگیزد و مخاطب در ارتباط با این کتاب با وضعی روبرو می شود که خودش در آن قرار داد اما جرات خندیدن به آن را ندارد و هنگامی که از آن وضع فاصله گرفت یعنی در پایان کتاب به خود می خندد .
این کارگردان و نمایشنامه نویس افزود: از سید مهدی شجاعی نویسنده کتاب کمی دیرتر کتاب دیگری به نام از کرامات شیخ ما منتشر شده است که آن هم با زبان طنز و نثر روانش به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار می کند.
کتاب کمی دیرتر را انتشارات نیستان در سال 1390 منتشر کرده و این کتاب اکنون به چاپ پانزدهم و شمارگان 70 هزار نسخه رسیده است.