رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: امسال ۱۰ واحد فناور مستقر در جهاد دانشگاهی اردبیل برای دریافت وامهای کمبهره به بانکها معرفی شدند و سال آینده نیز برنامههای حمایتی از این واحدها ادامه مییابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل؛ اوچی در جلسه شورای فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: در تلاش هستیم تا میزان تسهیلات بانکی را به ۲۰۰ میلیون ریال و مساعدت در اخذ تسهیلات از صندوقهای پژوهانه را به یک میلیارد ریال افزایش دهیم.
وی ادامه داد: مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان به دلیل توسعه مناسب زیرساختی در جایگاه مناسبی قرار گرفته و حمایتهای مطلوبی از واحدهای مستقر میکند.
اوچی به کسب عنوان فناور برتر استان ، معرفی مخترع برتر استان و پذیرش مقالات فناوران در مجامع علمی اشاره کرد و افزود: برغم فعالیت مرکز نوآوری و شتابدهی در واحد اردبیل، مطابق با نیاز واحدهای مستقر پنج کارگاه آموزشی و پنج رویداد در مرکز رشد برگزار و واحدهای دارای نمونه محصول نیز در سه نمایشگاه ملی و استانی شرکت کردند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل همچنین درباره واحد صنعتی فعال در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل خاطرنشان کرد: در این مجموعه امکان راهاندازی خط تولید اسانس و عصاره وجود دارد و در صورت اخذ حمایتهای ملی و استانی میتواند در تکمیل زنجیره حوزه گیاهان دارویی موثر واقع شود.
وی با اشاره به تفاهم نامههای منعقد شده در این زمینه افزود: در قالب این تفاهمنامهها با بهرهگیری از ظرفیت اتاق بازرگانی و بنیاد نخبگان استان برنامههای مشترک با پارک علم و فناوری اجرا و اکوسیستم فناوری استان تکمیل خواهد شد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این جلسه گفت: جهاد دانشگاهی با توسعه چشمگیر فعالیتها در حوزههای مختلف استان نقشآفرینی کرده است.
عزیز حبیبی با اشاره به توسعه قابل توجه جهاد دانشگاهی اردبیل در سالهای اخیر اظهار کرد: این واحد میتواند در حوزه کارآفرینی و فناوری یاریگر سایر دستگاهها باشد.
وی با اشاره به نحوه جذب واحدهای فناور پیشنهاد داد: در ارزیابی ایدهها از ترکیب داوران با تخصصهای مختلف استفاده شده و برآیند نظرات آنان ملاک عمل نهایی تلقی شود ، ضمن اینکه برای ارزیابی واحدهای متقاضی استاندارد مناسبی تدوین شود.