پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیر کبیر، موفق به طراحی و ساخت دستگاه ترریسی شدند که این موفقیت از خروج ۳ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری میکند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سيما، میرآفتاب مدیرعامل شرکت دانش بنیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار این خبرگزاری افزود: در مدت ۳ سال و زیر نظر دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به ساخت دستگاه و زخم پوش ویژه شدیم.
وی گفت: این دستگاه قابلیت این را دارد که پودر آلژینات سدیم که از جلبک قهوهای تهیه شده را بعد از مراحل مختلف به یک زخم پوش تبدیل کند.
در ادامه هادی دبیریان معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: پودر مربوطه وارد یک حمام میشود و بعد از چندین مرحله به مایع تبدیل شده که پس از آن به رشتههای الیافی میشود.
میرآفتاب مدیر عامل شرکت دانش بنیان در ادامه تاکید کرد: این زخم پوش تاکنون از کشورهایی مانند دانمارک و انگلستان به کشور وارد میشد و از جمله قابلیتهای ویژه آن خواص مرهم گونه و کاهش پروسه درمان است.
وی در ادامه گفت: این محصول برای نخستین بار در کشور بومی سازی شده و ما توانستیم با یک پنجم قیمت خارجی این دستگاه را در کشور بسازیم و این محصول را تولید کنیم.
وی افزود: از این زخم پوشها برای زخمهای دیابتی و زخمهایی که جراحت دارند میتوان استفاده کرد و کاملاً کاربردی و مورد نیاز کشور است.