کارشناس مسائل بین الملل گفت: عملیات تهاجمی و قاطعانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را باید فصل نوینی در راهبردهای نظام جمهوری اسلامی در واکنشهای تهاجمی و قدرتمندانه در برابر تهدیدهای محتمل و عینی علیه منافع امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران قلمداد کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای عباس حاجی نجاری با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب سیما افزود: پس از تحرکاتی که صهیونیستها در ماههای اخیر داشتند مانند حمله پهپادی به یکی از مراکز سپاه در کرمانشاه و عملیات علیه نیروهای مدافع حرم در سوریه، لازم بود پاسخ قدرتمندانهای به آنها داده شود.
آقای حاجی نجاری ادامه داد: اقدام قاطعانه و هوشمندانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در هدف قرار دادن پایگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در اربیل عراق در پی تحرکات مزبوحانهای بود که در ماههای اخیر علیه منافع امنیت جمهوری اسلامی ایران از طرف صهیونیستها صورت گرفت.
او اضافه کرد: این اقدام بسیار طراحی شده، هوشمندانه و علیه یکی از مراکز جاسوسی رژیم صهیونیستی بود که در ماهها و سالهای اخیر نقش عمدهی در هدایت عملیات ایذایی علیه ایران چه در ترور شهید فخری زاده و چه عملیات پهپادی در کرمانشاه و هدایت گروههای تروریستی داشت.
این کارشناس مسائل بین الملل گفت: مردم ایران به ویژه مردم مظلوم ما در مناطق غرب کشور شاهد عملیات ایذایی گروههایی تروریستی هستند که عمدتاً توسط همین مراکز و دیگر مراکز با هدایت آمریکاییها و صهیونیست ها، وبرخی از کشورهای مرتجع منطقه هدایت میشود.
آقای حاجی نجاری افزود: عملیات علیه پایگاه عین الاسد پس از شهادت سردار سلیمانی اتفاق افتاد و بخشی از پاسخ ما به ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی بود، اما عملیات علیه مرکز صهیونیستی در پی یکسری عملیاتهای متعددی بود که صهیونیستها تصور میکردند صبر راهبردی ما موجب میشود به آنها پاسخ ندهیم.
او اضافه کرد: البته در مورد برخی تحرکات آنها پاسخ به موقع دادیم و در مورد برخی از این تحرکات نیز پاسخ میدادیم، اما اعلام رسمی نمیکردیم، اما در مورد عملیات اخیر با توجه به اینکه اقدام صهیونیستها در هدف قراردادن مرکز ما خلاف منشور ملل متحد بود بنابراین لازم بود که این پاسخ قاطعانه به صهیونیستها داده شود.
آقای حاجی نجاری افزود: بر اساس برخی کارهای اطلاعاتی دقیقی که نسبت به این مرکز، حساسیت و استحکام آن انجام شده بود، سپاه در بامداد ۲۲ اسفند با چند موشک راهبردی دقیق، اهداف اصلی در داخل ساختمان را هدف قرار داد.
ساختمان منهدم شده رژیم صهیونیستی، مرکز عملیاتی این رژیم علیه ایران بود
کارشناس مسائل بین الملل گفت: نوع ساخت و سازه ساختمان منهدم شده رژیم صهیونیستی نشان می دهد که این ساحتمان به عنوان مرکز عملیات و پایگاه جاسوسی طراحی شده بود.
آقای عباس حاجی نجاری در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری افزود: پایگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی به صورت یک ویلا ساخته شده بود اما استحکامات ویژه ای در ساخت آن به کار گرفته شده بود و زمانی که 10 موشک به آن اصابت می کند دیوارهای ساختمان ها تکان نمی خورد و این نشان دهنده طراحی و برنامه ریزی از قبل برای این مرکز است .
او ادامه داد: کار اطلاعاتی دقیقی که نیروهای ما انجام داده بودند و مهمتر از همه دقت تیر موشک های نقطه زن ماست و به نوعی طراحی شده بود که زمانی که یک موشک خورد و یک سقف را فرو ریخت، موشک بعدی باید در همان مسیر وارد می شد و سقف بعدی را خراب می کرد و همین طور تا عمق این پایگاه هدف قرار گیرد.
آقای حاجی نجاری افزود: به همین علت صهیونیست ها 24 ساعت منطقه را قرنطینه کردند و حتی نخست وزیر عراق که از این مکان بازدید کرد فقط یک ضلع ساختمان را به او نشان دادند و اجازه ورود او به ساختمان را ندادند.
او اضافه کرد: آن ها به گونه ای طراحی کرده بودند که بتوانند در مدت 24 ساعت، کشته ها و زخمی های خود را خارج کنند تا از دید خبرنگاران و دوربین ها به دور باشند.
این کارشناس مسائل بین الملل افزود: خبرداریم که با 2 تا 3 هواپیما، این ها را به اردن یا داخل سرزمین اشغالی و یا آلمان منتقل کردند .
آقای حاجی نجاری در پاسخ به این شبهه که در آن پایگاه کسی نبوده است؟ گفت: از لحظه نخست، حساسیت زیادی در مورد خبررسانی بود؛ زمانی که هدف قرار گرفت نخست جریان خبررسانی برخی رسانه های عراقی و به ویژه رسانه ای آمریکایی به این معطوف شد که ایران کنسولگری آمریکا در اربیل را هدف قرار داده است و تا ساعت 9 صبح، خبرسازی حول این موضوع بود اما از 9 صبح به بعد احساس کردند که این نوع خبرسازی نتیجه ندارد و صدای آمریکا خبری را منتشر کرد که این موشک ها دو کیلومتر با محل کنسولگری آمریکا فاصله دارد.
این کارشناس مسائل بین الملل افزود: این مرکز، 2 تا 3 آنتن اطلاعاتی داشت که تحت پوشش دودکش ها قرار گرفته بودند تا شناسایی نشوند.
آقای حاجی نجاری با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی بعد از شکل گیری نیروهای جبهه مقاومت در منطقه و تثبیت حزب الله و حماس و نیروهای مقاومت در سوریه به دشت دچار انزوا و محاصره شد، گفت: رژیمی که برای خود نیل تا فرات را طراحی کرده بود به ستمی رفت که التماس امنیت در پشت دیوارهای بتنی و سیم های خاردار را داشته باشد و این به شدت رژیم صهیونیستی را دچار انزوا کرده است.
او افزود: آمریکایی ها برای خروج از انزوای رژیم صهیونیستی، تلاش کردند با طرح معامله «قرن» و ارتباط با برخی از کشورهای منطقه، این رژیم را از انزوای تاریخی بیرون بیاورند.
آقای حاجی نجاری اضافه کرد: رژیم صهیونیستی تصور می کند با این اقدامات ایذایی می تواند حرکت های بازدارنده ای در قبال اقدامات قانونی نیروهای مقاومت داشته باشد.
او افزود: این حرکت ها علیه نظام جمهوری اسلامی با این هدف انجام می شود که هم در روند مذاکرات هسته ای اخلال ایجاد کنند و هم به نوعی با این فشارها بر ما راهبرد اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران را در حمایت از مقاومت و مسلمانان مظلوم منطقه باز دارند و آن را تحت اشعاع قرار دهند اما با توجه به نفوذ و ظرفیت نظام جمهوری اسلامی در منطقه و روند تحولات منطقه، کاملاً اشتباه تاریخی را مرتکب می شوند.
این کارشناس مسائل بین الملل در پاسخ به این پرسش که عملیات اخیر سپاه علیه پایگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی چه تاثیری می تواند بر روی معادلات منطقه و جهان داشته باشد؟ گفت: اقدام ایران دقیقاً مبتنی بر مواد 51 و 52 منشور ملل متحد بوده است.
آقای حاجی نجاری ادامه داد: رژیم صهیونیستی از داخل یک کشور ثالث، اهدافی را در داخل ایران هدف قرار داد و ما هم دقیقاً همان مرکز را هدف قرار دادیم و این یک پیام روشنی از جانب نظام جمهوری اسلامی است.
او با بیان اینکه اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه تثبیت شده است، اضافه کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در عین حفظ ارتباط و تقویت روابط با همسایگان، انتظار دارد که همسایگان هم حسن همجواری را رعایت کنند و پایگاه های خود را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار ندهند.
آقای حاجی نجاری با اشاره به اینکه عراقی ها پایگاه «حریر» را پس از تخلیه آمریکایی ها در اختیار صهیونیست ها قرار دادند، افزود: در پاسخ به آن ها که می گویند چرا به ما نگفتید اعلام می کنیم حتماً باید دولت عراق تلاش کند زمینه را فراهم نکند که این روابط گرم و دوستانه دو کشور ایران و عراق، تحت الشعاع قرار گیرد.