معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: با برنامه ریزی لازم و کشیک بندی در ایام تعطیلات سال نو نباید خللی در پخت نان در سطح استان پیش بیاید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، حشمت اله عسگری در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان اظهار داشت: گندم در انبارهای استان به اندازه کافی ذخیره شده است و با روال معمول در اختیار کارخانجات آرد قرار میگیرد.
وی افزود: با اقدامات اساسی صورت گرفته وضعیت حمل آرد از کارخانجات به واحدهای نانوایی نسبت به گذشته شرایط بسیار مطلوبی دارد و با همکاری دستگاههای ذی ربط و اتحادیه این روند ادامه خواهد یافت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به در پیش بودن تعطیلات سال نو بر استقرار و تقویت تیمهای گشت و بازرسی متشکل از ادارات مربوطه تاکید کرد و گفت: با برنامه ریزی لازم و کشیک بندی نباید خللی در پخت نان در سطح استان پیش بیاید و در صورت تخلف برخورد قانونی لازم اعمال خواهد شد.
عسگری اضافه کرد: با وجود اینکه بخش زیادی از آرد نانواییها در سطح استان تا نیمه اول فروردین توزیع شده، کشیک بندی کارخانجات هم برای مواقع لازم ضروری است.
وی رعایت برنامه زمانبندی نانواییها و همچنین نظارت بهداشتی بر نانواییهای سطح استان را دو موضوع مهم در دستور کار بازرسان دانست که با شدت بیشتری دنبال خواهد شد.