ورزش مدارس پایه و اساس ورزش ملی به شمار آمده و ارتقاء سلامت دانشآموزان بسیار مهم و ضروری است.
قربانعلی سهرابی گفت: ورزش مدارس پایه و اساس ورزش ملی و کشور به شمار آمده و ارتقاء سلامت دانشآموزان بسیار مهم و ضروری است. براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساحت زیستی و بدنی در کنار دیگر ساحتهای تربیتی اهمیت داشته و ما ملزم به بسترسازی برای تربیت جسمانی و ارتقاء سلامت جسمی و متعاقبا سلامت روان دانشآموزان هستیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران با اشاره به ضرورت حمایت نمایندگان مردم از ورزش مدارس، خاطرنشان کرد: از نمایندگان محترم مردم در خانه ملت خواهشمندیم در تصویب افزایش سهمیه ورزش دانشآموزی از محل اعتبارات ۲۷ صدم درصد ارزش افزوده، حداقل ۲۵ صدم درصد به ورزش مدارس اختصاص داده شود تا شاهد رشد و شکوفایی استعدادهای بیشتر دانشآموزان باشیم.
وی افزود: طرحها و برنامههای بسیار خوبی در حوزه تربیت بدنی و سلامت برای دانشآموزان و خانوادهها اجرا شده است که به مواردی همچون: مدرسه پویا، کلاس درس تربیت بدنی، طرح کوچ، سواد حرکتی، طرح شهید خرازی در جهت استفاده رایگان خانوادهها و دانشآموزان از فضاهای ورزشی، مروجین سلامت، سفیران سلامت، پایگاه تغذیه سالم و بهداشت و ایمنی، و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی میتوان اشاره کرد.
سهرابی با بیان اینکه برای تقویت و بازخورد بهتر این طرحها اعتبار کافی نیاز است که به حمایت و کمک نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی نیاز داریم، گفت: با توجه به جمعیت دانشآموزی ۱۵ میلیون نفری در کشور و سیاستهای وزارت آموزش وپرورش در سند تحول بنیادین بر مدرسه محور بودن فعالیتها نیاز به حمایت مسئولان بهویژه نمایندگان محترم مردم در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیتهای تربیت بدنی و سلامت است.
وی تصریح کرد: با توجه به اقدامات خوبی که در زمینه تجهیزات، امکانات و فضاهای ورزشی صورت گرفته برای رسیدن به شرایط مطلوب نیاز به حمایت بیشتری داریم. یکی از اقدامات بسیار مهم برای این منظور که از طرف مجلس شورای اسلامی انجام شد سهم حوزه ورزش مدارس از ۲۷ صدم درصد از ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده بود که با اختصاص سهم آموزش و پرورش در این طرح، بخشی از مشکلات دانشآموزان مرتفع شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران یادآور شد: براساس قانون ششم توسعه باید از ۲۷ صدم درصد از ۹درصد از مالیات بر ارزش افزوده به ورزش مدارس، ورزش روستایی و عشایری، ورزش همگانی، زیرساخت ها، و... در اختیار استانها قرار گیرد. در گذشته با پیگیریهای معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت و مصوبات مجلس شورای اسلامی بخشی از آن به تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش تعلق گرفت.