افتتاح نخستین کارخانه نوآوری تجهیزات پزشکی از خروج ۹۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری میکند.
سمیرا چگینی مسئول فنی این شرکت دانش بنیان افزود: ما اولین تولیدکننده این محصولات در کشور هستیم و قبل از ما شرکتی این محصول را تولید نکرده بود.
چگینی افزود: همچنین پژوهشگران کشورمان یک قلم جراحی الکتریسیته را که یک محصول تحریمی دیگر بوده و در اتاق عمل پرکاربرد است تولید کرده اند.
حمید مهرآراد مدیر تولید این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه این محصول برای برش و انعقاد در عمل جراحی کاربرد دارد، افزود: محصول رابط تزریق نیز که نمونه وارداتی آن از کشورهای اروپایی و چین بود با تلاش پژوهشگران کشورمان ساخته شد.
سید محمدحسین دارویی مدیر شرکت دانشبنیان نیز گفت: در کشور سالانه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار عدد از این محصول مورد استفاده قرار میگیرد و این فناوری را قبلاً شرکتهای اروپایی در اختیار داشتند و الان نمونه داخلی آن را توانستیم بومی سازی کنیم.
کارخانه نوآوری تجهیزات پزشکی با سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد تومانی سازمان اوقاف و صندوق نوآوری و شکوفایی در حال فعالیت است.
حجتالاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ما باید به سمت و سوی رفع معضل جامعه در عصر حاضر بپردازیم و با تکیه بر دانش بومی تولید داشته باشیم و این کارخانه یک نمونه همکاری در این زمینه محسوب میشود.
علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: از آنجایی که تجهیزات پزشکی، فناورانه است ارزش افزوده بالایی دارد. در کشور نزدیک به ۴۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی در حال فعالیت هستند و با راه اندازی این کارخانه و بومی سازی این تجهیزات پزشکی سالانه از خروج ۹۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری میشود.