در پی بارشهای زمستانی حجم کنونی آب پشت سد زایندهرود به ۲۲۹ میلیون مترمکعب معادل بیش از ۱۸ درصد از گنجایش این سد قوسی شکل رسیده است.
سیدمجتبی موسوینائینی افزود: بر این اساس بارندگی امسال درمقایسه با پارسال ۵۱ درصد بیشتر شده؛ اما تا رسیدن به حجم مطلوب سد فاصله بسیار است.
وی، میانگین بارندگی بلندمدت (۳۴ سال گذشته) در مدت زمانی شروع سال آبی تا بیستودوم اسفند را هزار و ۲۴ میلیمتر اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال آبی تاکنون ورودی آب به سد، ۲۴۹ میلیون مترمکعب و خروجی سد ۲۵۷ میلیون مترمکعب بوده است.
سیدمجتبی موسوینائینی گفت: ورودی سد زایندهرود در مقایسه با سال گذشته سه درصد و درمقایسه با میانگین بلندمدت ۳۱ درصد کم شده که تا حدودی ناشی از بارش کم پاییز امسال است.
سیدمجتبی موسوینائینی با اشاره به اینکه حجم آب سد زایندهرود در روز بیستودوم اسفند ۱۳۹۹، ۲۲۹ میلیون مترمکعب بوده که میانگین بلندمدت آن ۶۸۵ میلیون مترمکعب است گفت: بنابراین حجم سد نسبت به زمان مشابه پارسال شش درصد و نسبت به میانگین بلندمدت ۶۷ درصد کاهش داشته است.
مدیر سد زایندهرود گفت: خروجی سد زایندهرود در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا بیستو دوم اسفندماه ۲۱۳ میلیون مترمکعب و در میانگین بلندمدت ۳۹۰ میلیون مترمکعب بوده است و میزان خروجی سد در این مدت نسبت به پارسال ۲۱ درصد افزایش و نسبت به میانگین بلندمدت ۳۴ درصد کاهش یافته است.