در دوازدهمین جلسه کمیسیون نظارت، ساعت شروع بکار نانوایان در ماه مبارک رمضان در آذربایجان غربی تعیین شد.
غلامرضا بابایی رییس سازمان صمت استان اظهار کرد: با توجه به اینکه شروع ماه مبارک رمضان بعد از تعطیلات عید نوروز خواهد بود در دوازدهمین جلسه کمیسیون نظارت استان نحوه فعالات واحدهای نانوایی تعیین و به تصویب اعضاء رسید.
وی افزود: ساعت شروع پخت واحدهای نان روغنی، بربری و سنگک پزی ها از ساعت 14 ظهر شروع و تا بعد از اذان مغرب و عشاء ادامه خواهد داشت و واحد های پخت نان لواش مطابق سنوات گذشت در نوبت صبح و طبق ساعات اعلام شده از سوی اتحادیه مربوطه خواهد بود.
بابایی تصریح کرد: نحوه کارکرد واحدهای صنفی پخت اغذیه و غذاهای آماده برای ارائه خدمات به مسافران در ایام مبارک رمضان پس از بررسی و مکان نمایی توسط کمیته ای متشکل از اماکن عمومی، اتاق اصناف و اتحادیه مربوطه اعلام خواهد شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی تأکید کرد: واحدهای صنفی که در ماه مبارک رمضان مجاز به فعالیت خواهند بود باید تمام موازین شرعی و اسلامی را رعایت کنند در غیر این صورت با واحدهای خاطی مطابق قانون نظام صنفی رفتار خواهد شد.
بابایی خاطرنشان کرد: نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی بخصوص واحدهای پخت نان در ماه مبارک رمضان توسط دستگاه های نظارتی مربوطه بصورت روزانه و با شدت بیشتر نسبت به ایام دیگر انجام خواهد شد و واحد های پخت نان روغنی، بربری و سنگک در نوبت صبح اجازه فعالیت و پخت را ندارد و در صورت مشاهده با خاطیان مطابق قانون رفتار خواهد شد.