ظرفیت نخبگان در راستای توسعه شهرستان لنده استفاده شود
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد: باید از ظرفیت نخبگان برای رفع معارضات مردمی و توسعه شهرستان لنده استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در استان در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان لنده گفت: وجود فرهنگهای غلط مهمترین آسیب و چالش برای هر منطقه است که باید برای رفع آنها برنامه ریزی دقیقی انجام شود. آیت الله حسینی افزود: اگر نظارت کافی و لازم بر رفتار و اعمال انسان شکل نگیرد یک انسان میتواند با یک بدعت یک جامعه را به انحراف بکشاند که در سایه این فرهنگ غلط خسارتهای زیانبار به جامعه وارد میشود.وی اضافه کرد: فرهنگ های غلط مهمترین مانع برای توسعه در هر منطقه است و اگر همه مردم به خصوص نخبگان، متنفذین و ریش سفیدان در میدان باشند میتوانیم فرهنگهای غلط را از جامعه حذف کنیم.
نماینده، ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به خرده فرهنگهای غلط در جامعه گفت: کسی که فهم اجتماعی ندارد یک بدعت و یک فرهنگ غلط را در جامعه بنا میکند و این درحالی است خردمندان و بزرگان در مقابل این بدعتها سکوت کردند.
وی خواستار نهایی شدن مصوبات این نشست شد و گفت:در ساخت قبور در قبرستانها از برخی بدعتهای غلط استفاده میشود که در شان مردم نیست و باید قبور همسان سازی شوند .
آیت الله حسینی ادامه داد: باید این مهم مورد توجه قرار گیرد ودر بحث پوشش و حجاب باید توجه جدی صورت پذیرد، که متاسفانه امروز با حذف چادر و پوششهای نامتعارف مروج بی حجابی در جامعه هستند که وظیفه معتمدین و بزرگان است که متذکر شوند.
وی تاکیدکرد: دادستان عمومی و انقلاب و نیروی انتظامی باید در این زمینه کوتاهی نکنند.
حسینی از تلاش مستمر دادگستری و دادستانی استان و نیروی انتظامی به منظور اجرای طرح ارتقای امینت اجتماعی تشکر و قدردانی کرد و گفت: روحانیت نقش مهمی در کاهش آسیبها دارند و رسالت سنگینی در مبارزه و مقابله با آسیبها داشت.
آیت الله حسینی به معارضات مردمی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: شهرستان لنده دارای ظرفیت عظیم نخبگانی است و باید از این ظرفیت برای حل معارضات مردمی استفاده شود، زیرا در برخی از مناطق کشور مردم سرمایه گذاران را از بیرون دعوت میکنند، ولی در این استان متاسفانه همین معارضات اجتماعی باعث فرار سرمایه گذار میشود.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: وجود بزرگان و معتمدین استان و شهرستانها میتواند ظرفیت بالایی برای رفع چالشها و موانع باشد.
سردار خرم دل افزود: در دیدار رهبر معظم انقلاب با اعضای خبرگان رهبری تاکیدات بسیاری در حوزه فرهنگ داشتند که باید این مهم از سوی مردم و مسئولان مورد توجه قرار گیرد.
فرمانده سپاه فتح استان گفت: برای رفع مشکلات باید خود مردم به عنوان عاملین فرهنگ و نقطه قوت، کار اجرایی شود که حضور مردم در مراسمات نشان همدلی و همزبانی است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، وباید مردم را آموزش داد تا در زمینههای مختلف با مشکلات مواجه نشویم.
سردار خرم دل افزود: ساخت مقبرهها و سازههای بزرگ و میلیاردی نشان از فخر فروشی است، بایداز مسئولان و بزرگان دینی شروع کرد و وقتی خود مسئولان عامل به عمل باشند مردم نیز این مهم را اجرایی میکنند.
فرمانده سپاه فتح استان یکی از چالشهای مسولان بنیاد علوی را عدم همکاری ادارات و نهادها عنوان کرد و گفت: تفکر متواری کردن سرمایه گذار در این استان یکی از چالشهای است که باعث عدم سرمایه گذاری میشود و امروز باید از ظرفیتهای بنیاد علوی در این شهرستان نهایت استفاده را برد.
فرماندار شهرستان لنده هم در این نشست به تقویت بنیه فرهنگی شهرستان لنده اشاره کرد و گفت: انتظار داریم متنفذین و ریش سفیدان و همه اقشار و افراد تاثیرگذار در این مباحث فرهنگی ما را یاری کنند تا این موانع و مشکلات برطرف شوند.
جلال دانش افزود: بخشی از موانع سد راه به خود مسئولان بر میگردد که نتوانستند مردم را نسبت به ارزش کار اقناع کنند و امروز نیازمند مشارکت و حرکت آگاهانه برای رفع مشکلات پیش رو هستیم.
وی گفت: سند تحول شهرستان لنده در حال تنظیم است که نیازمند مشارکت و همدلی همه مسئولان استان به خصوص فرماندهی سپاه فتح استان و نماینده، ولی فقیه در استان هستیم.