استاندار بوشهر گفت: تمایل به سرمایه گذاری در ماههای قبل در استان بسیار بالا رفته است.
احمد محمدی زاده افزود: یکی از مناطق مهم استان برای حمایت از سرمایه گذاران، منطقه ویژه شمال استان است که توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی در این منطقه در دستور کار است.
وی گفت: امید است تکلیف آن میزان اراضی صنعتی در شهرکهای صنعتی استان که بلاتکلیف مانده و فعالیت در آن انجام نمیشود در سریعترین زمالن تعیین شود.
استاندار بوشهر با اشاره به نهضت کارگاه سازی وزارت صمت در کشور گفت: در این زمینه استان بوشهر آمادگی لازم برای ساخت ۶۰ کارگاه صنعتی را داراست.
محمدی زاده افزود: ۵۰ هزار خانوار معادل ۲۵ درصد کل جمعیت استان به صورت مستقیم از طریق تجارت و بازرگانی امرار معاش میکنند.
وی با اشاره به تهمیدات اندیشیده شده برای تامین نیازهای مردم در ایام نوروز بیان داشت: با هماهنگی و نشستهای تخصصی و اقدامات صورت گرفته، کالاها و مواد خوراکی ویژه نوروز در استان به میزان کافی تهیه و ذخیره شده شده، ضمن اینکه برای اسکان مسافران نوروزی هم شرایط لازم را با همکاری دستگاههای اجرایی مختلف فراهم شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی ایران هم در این نشست با تاکید بر الکترونیکی شدن فرایند واگذاری زمین برای فعالیت صنعتی گفت: طرح آمایش صنعتی در شهرکهای صنعتی در دستور کار است تا با توجه به ظرفیتهای منطقه تصمیم گیری برای فعالیت واحدهای صنعتی انجام شود.
رسولیان افزود: در شهرکهای صنعتی دو وظیفه مهم تامین زیرساختها و حمایت از صنایع کوچک بر عهده ماست، اما یکی از مشکلات مهم شهرکهای صنعتی تامین زمین و کمبود برق برای فعالیت واحدهای صنعتی است.
وی گفت: برای حل مشکلات برق شهرکها، تاسیس شهرکهای خورشیدی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی از برنامههای جدی ماست.
رسولیان با اشاره به نهضت کارگاه سازی در شهرکهای صنعتی کشور گفت: برنامه امسال ایجاد هزار کارگاه صنعتی بود که به ۱۴۰۰ کارگاه رسید و قرار است بخش عمدهای از این کارگاهها را در اختیار شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی قرار دهیم.