در آیینی پانزده ساله، پنج تن سمنوی سنتی به مناسبت اعیاد شعبانیه در اصفهان پخت و توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مسئول برگزاری آیین پخت سمنو با اشاره به اینکه ۵۰ نفر در مدت ۴۸ ساعت برای پخت این سمنو همکاری کردند گفت: برای پخت این سمنو ۲۰ کیسه آرد و ۶۰۰ کیلوگرم جوانه گندم استفاده شده است.
حسن دهقانی افزود: این سمنو بین ۱۰ هزار نفر از مردم اصفهان توزیع شد تا در ایام نوروز زینت بخش سفرههای هفت سین باشد.
این سمنوی پنج تنی به روش سنتی و با هیزم پخت شده است.