طرح نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان سپیدان اجرا شد
فیروزی افزود: در بازدید انجام شده از ۶۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، دو واحد صنفی تعطیل و چهار واحد متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی افزود: در این نظارت ها، ضمن بررسی رعایت شیوه نامههای بهداشتی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در زمینه بهداشت فردی، بهداشت محل کار و همچنین واکسیناسیون متصدیان واحدهای صنفی، پایش و برای سیزده واحد صنفی متخلف نیز اخطار کتبی صادر شد