پویش ملی کودکان سایبری برای دومین سال متوالی با هدف ارتقای مهارت کودکان و والدین، افزایش سطح مهارت، فرهنگ استفاده از فضای مجازی و کاهش آسیب پذیری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، شیوع کرونا در کشور باعث تغییرات زیادی در زندگی و رفتار اجتماعی همه ما ایجاد کرد و از آنجا که کارشناسان سایبری معتقد بودند کودکان باید از سن ۱۲ تا ۱۶ سالگی با هدایت والدین خود وارد فضای مجازی شوند، این اتفاق خیلی زود همچون همه گیری کرونا اتفاق افتاد.
دانش آموزان و معلمان کشور برای آموزش و تدریس در دوران کرونا باید وارد فضای مجازی میشدند، اما نکته حائز اهمیت این است که فضای مجازی معایب و مزایایی دارد که حضور فرزندان در آن نیازمند آگاهی خانوادهها است.
پلیس فتا به منظور آگاه سازی والدین از خطرات فضای مجازی، در سال ۹۸ «پویش ملی کودکان سایبری در سراسر کشور» را راه اندازی کرد.
پلیس فتا امسال در دومین سال متوالی علاوه بر پویش ملی کودکان سایبری، «مسابقه نقاشی کودکان سایبری» را در برنامه شاد اطلاع رسانی کرد که ۵ هزار دانش آموز از سراسر کشور در این مسابقه شرکت کردند.
با ارزیابی این آثار، ۱۰۰ نفر از دانش آموزان کل کشور توانستند به عنوان نفرات برتر معرفی شوند که از این آمار ۱۵ نفر از تهران و ۸۵ نفر از شهرستانهای کل کشور بودند.
پویش ملی کودکان سایبری از ۲۵ دی تا یک بهمن ۱۴۰۰ به مدت یک هفته برگزار شد.
امروز به پلیس فتای انتظامی کل کشور رفتم و با نمایندگان دانش آموزان برتر مصاحبه کردم و برایم جالب بود که کودکانی در سنین ۷ تا ۹ سال، اطلاعات خوبی در خصوص آسیبهای ناشی از فضای مجازی را به تصویر کشیده بودند و جای امیدواری دارد با توجه به اینکه استفاده نادرست از فضای مجازی میتواند باعث آسیبهای اجتماعی باشد، با آگاهی از آسیبها میتوان از فضای مجازی به نحو احسن استفاده کرد.