معاون امور استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه برگزاری جشن و مراسم شادی ویژه نیمه شعبان در محلات توسط خود مردم انجام میگیرد گفت: متولی اصلی برنامه، خود مردم هستند.
معاون امور استانهای شورای هماهنگی تبلیغات با تاکید بر اینکه نگاه امروز به جشنها و اعیاد مذهبی نگاه مطلوبی نیست گفت: اگر امروز عاشورا را در ایام محرم با وجود لمس میکنیم به این علت است که لحظهای از انظار مردم دور نبوده و حضورش ملموس بوده است، اما غدیر و نیمه شعبان به عنوان اعیاد بزرگ ما، این جایگاه را ندارد و به نظر میرسد جامعه ما فکر میکند خیلی ضرورت پرداختن به آن وجود ندارد.
آقای رضایی با اشاره به اینکه نگاه به برنامه جشن اعیاد مذهبی و دینی باید به درستی نهادینه شود اضافه کرد: یا صاحبان قلم نتوانسته اند الگوی جشن را در قالب مسائل دینی بنویسند و یا اگر نوشته شده، ولی اجرا نشده است.
معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همچنین پویش اهدای خون، شادپیمایی روز جمعه به سمت مصلیهای شهرها، انجام مسابقات کتابخوانی، نشستهای تخصصی مهدویت، برگزار نمایشگاه مهدوی، برگزاری کارگاههای مجازی سبک زندگی مهدوی، پویش پرچم و هماهنگی برای نورافشانی در ۳۱۳ نقطه کشور را از مهمترین پیشنهادها و برنامههای این شورا دانست.
در ادامه این نشست نمایندگان نهادها و سازمانهای مختلف فرهنگی برنامههای خود را برای هماهنگی بیشتر ارائه و بر باشکوه برگزار شدن مراسم نیمه شعبان تاکید کردند.