مدیر جهاد کشاورزی نکا از تولید ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در مرغداریهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ سیدشبر موسوی با بیان اینکه شهرستان نکا دارای ۲۰۵ واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: تاکنون ۲۶ هزار تن مرغ گرم آماده طبخ با جوجه ریزی ۲ میلیون و ۹۷۰ هزار قطعهای در مرغداریهای این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا تصریح کرد: اخذ مجوز جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای همه مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان و دریافت مجوز برای جوجه ریزی و ثبت اطلاعات هستند.
موسوی با اشاره به اینکه با افزایش دوره پرورش مرغ از ۴۵ روز به بالاتر، مصرف دان و هزینههای تولید نیز بیشتر میشود، افزود: فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی است.
وی در پایان تاکید کرد: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مصوب مرغ بر روی بسته بندی کشتارگاهها الزامی است