کتاب گویای «شهید ابراهیم همت در مکتب نبوی» تولید و بر روی پایگاه کتاب گویای ایران صدا در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس اظهار داشت: امروز نیز در سالروز شهادت شهید ابراهیم همت از کتاب گویای «شهید ابراهیم همت در مکتب نبوی» رونمایی میشود. این کتاب دربردارنده بخشهایی از رفتارهای مدیریتی شهید محمدابراهیم همت است که سیره عملی رفتارهای نبی مکرم اسلام، حضرت رسول اکرم (ص) است.
این کتاب گویا که روایتی از زندگی شهید محمدابراهیم همت فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول الله است، به تهیهکنندگی حدیث حسنپور، صداگذاری سیداکبر عالیقدر، صداپیشگی و روایت رضا خضرایی و علیرضا تابان در ۳۷۵ دقیقه تهیه شده و بر روی پایگاه کتاب گویای ایران صدا در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
علی محمد نائینی، رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در این مراسم با اشاره به اینکه تاکنون ۲۱ عنوان از آثار مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با همکاری ایران صدا تبدیل به کتاب گویا شده و رایگان در دسترس مخاطبان قرار گرفته است، گفت: آثاری همچون «با نوای کاروان»، «عشق و نفرت»، «شماره پنج»، «اطلس نبرد بیتالمقدس»، «بیستودو روز نبرد»، «شهید حسن باقری»، «مژههای سوخته»، «اتحاد شوم»، «جنگ عراق علیه ایران و بیان دیدگاههای فرمانده گارد ریاست جمهوری»، «قویترین شریک جرم»، «امدادگر کجایی»، «همسفر»، «ریشههای تهاجم»، «خرمشهر در جنگ طولانی»، «گیل مانا»، «عملیات ثامنالائمه (ع)»، «نبرد امام مهدی (عج)»، «بررسی مواضع نظامی امام خمینی (ره)»، «جنگ بازیابی ثبات»، «همراه» و «طریقالقدس» تاکنون به کتاب گویا تبدیل شدهاند.
نائینی با بیان اینکه برخی از این آثار در دو، سه و حتی پنج جلد به کتاب گویا تبدیل شده است، گفت: این آثار هر هفته پس از تولید در پایگاه ایران صدا رونمایی و رایگان در دسترس مخاطبان قرار میگیرد.
رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با توجه به اینکه فرماندهان و تصمیمگیران جنگی به دلیل نقش و تأثیری که در خلق حادثههای میدانهای نبرد دارند، رفتارها، تجربهها و نکاتی مفید از زندگی فرماندهان شهید جنگ را در قالب مجموعه «فرماندهان جوان» تدوین و منتشر میکند که کتاب «شهید همت در مکتب نبوی» یکی از کتابهای این مجموعه است.
کتاب «شهید ابراهیم همت در مکتب نبوی» به نویسندگی علیرضا شفیعی در سال ۱۳۹۲ از سوی انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شده است.
در این کتاب ابتدا نویسنده بخشهایی از سیره حضرت رسول اکرم (ص) را مینویسد و آن را به نوعی با رفتار مدیریتی شهید همت مقایسه میکند؛ از جمله این رفتارها میتوان به رفتار مدیریتی شهید همت در بحث شجاعت، سعه صدر، صبر، توکل و استفاده از جنگ روانی در فرماندهی اشاره کرد.