رئیس اتحادیه تالار و رستورانداران همدان گفت: نرخ رستورانهای همدان در سال آینده افزایش می یابد و این امر موجب افزایش کیفیت و حجم غذاها می شود.
وی در خصوص تفاوت چشمگیر نرخهای اتحادیه رستورانداران تهران و اتحادیه رستورانداران همدان گفت: هر استانی نرخ و ضوابط خود را در تعیین قیمت غذاها دارد زیرا هزینههایی که در هر استان میشود متفاوت است و تفاوت هزینهها در تهران و همدان ملموس است.
قره باغی تأکید کرد: علت تفاوت نرخهای تعیین شده در اتحادیه رستورانداران استان همدان و اتحادیه رستورانداران تهران همین موضوعات است.
این مسئول گفت: نوسانات قیمت در مواد اولیه غذا و خوراک و همچنین مشکلات ارزی کشور باعث شده رستورانداران مصیبتهای بسیاری را تحمل کنند و قطعا فرآیند قیمتگذاریها و تعیین نرخهای جدید اگر به کندی انجام شود موجب کاهش کیفیت یا کاهش حجم غذاها میشود.
قره باغی افزود: ارائه غذا با این نوسانات بالا در بازار و افزایش قیمت گوشت و برنج در نهایت به صاحبان رستورانها ضرر میزند و آنها مجبور به کاهش کیفیت و یا حجم غذا میشوند و در نهایت این امر نارضایتی مردم را در پی خواهد داشت.