سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: مجموعه گروه دارویی برکت با تولید سالانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون واحد واکسن یکی از ۶ کشور تولید کننده پایدار واکسن در جهان است.
وی با اشاره به دستاوردهای مهم این اقدام ملی افزود: این اقدام مبتنی بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی با نگاه درون زایی و رویکرد برون گرایی برای صادرات با تولید ۶۰ میلیون واکسنی که تا امروز تحقق پیداکرده دستاوردهای مهمی است.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) درباره میزان تولید ماهانه واکسن برکت ادامه داد: ظرفیت تولید این کارخانه در ماه ۳۰ میلیون و در سال ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون واحد است، علاوه بر اینکه ما پس از این جزو تولیدکنندگان صنعتی واکسن و به عنوان یکی از ۶ کشور تولیدکننده پایدار واکسن در جهان شناخته میشویم و زمینه کامل مقابله کشور با بیماریهای ویروسی در آینده فراهم شده است.
نوروزی درباره صادرات واکسن برکت نیز گفت: به تازگی کمیته ملی مبارزه با کرونا مجوز صادرات واکسن را صادر کرده است و ما نیز با کشورهای متقاضی ارتباطات گرفتیم، هیأت امنای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای بازاریابی در این کشورها اجازه چند میلیونی را برای مسؤولان اجرایی در ستاد اجرایی صادر کرد و به کشورهایی که هدف صادراتی هستند صادر خواهیم کرد.
وی در پاسخ به علت تأخیر ۶ ماهه در راه اندازی این خط گفت: وقتی ما اعلام کردیم آماده تولید واکسن شدیم متأسفانه با توجه به شرایط تحریم دشمنان از نقل و انتقال مالی به صورت مکرر جلوگیری کردند حتی مانع از انتقال تجهیزات از فرودگاههای مبداء به سمت کشور شدند و نگذاشتند مواد اولیه را که ما تهیه کرده بودیم به موقع به کشور برسد و این تأخیر بر اساس زمان بندی ارائه شده اتفاق افتاد که ناشی از رفتارهای دشمنان اقتصادی کشور بود.