سبزه در سفره هفتسین نماد شادابی و سرسبزی و نشانگر زندگی بشر و پیوند او با طبیعت است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، کاشتن سبزه عید، یکی از زیباترین و جذابترین رسمهای نوروزاست که از روزگاران گذشته تا کنون در همه خانهها و خانوادههای ایرانی رسم بوده است و گذشتگان، هر سال قبل از نوروز انواع مختلف سبزه میکاشتند و معتقد بودند این رسم خیر و برکت همراه با سرسبزی را در اول سال مهمان خانهها میکند.
در واقع کاشت سبزه نمادی از زایش و تولد دوباره زندگی است و چون ماه اسفند که آخرین ماه فصل زیبای زمستان است زمان کاشت دانه و غلات می باشد به همین جهت سبز کردن سبزه نیز در اواخر این ماه انجام می گیرد.
سفره ی هفت سین از زیبایی و شکوه خاصی برخوردار است و سبزه نیز ابهت ویژه ای به آن می بخشد چرا که سبزه به دلیل رنگ زیبای سبز قلبها را شاد کرده و نبض زندگی را در طبیعت به جریان می اندازد.
سبزه از زمانهای دور تا کنون توانسته جایگاهش را در سفره های هفت سین همچنان با قدرت تمام حفظ کند چرا که جزو ضروریات سفره هفت سین است .
سبزه عید، این فرهنگ دیرین ما ایرانیان، سنت زندگی بخش است و درختانی که در این روزها متولد میشوند و سالیان سال عمر میکنند، برکت سفرههای هفت سین هستند و سرمایه ملی ما در آینده خواهند شد.
بیشتر بخوانید:هلال احمر خوزستان آماده برای خدمت به مسافران نوروزی
آفتاب نقش مهمی در رشد بهتر و سریع تر سبزه ها دارد.ما ایرانیان همیشه سبزه را از موقعی که کاشته ایم تا سیزه ده بدر نگه می داریم تا در روز سیزده بدر آن را به دست آبهای روان و جاری بسپاریم البته اگر تا آن موقع سبزه هایمان سبز بمانند و خشک نشوند اگر می خواهید سبزه هایتان تا سیزده بدر سبز و زیبا بمانند پس مواظب باشید که به سرعت رشد نکنند برای اینکار شما می توانید سبزه هایتان را در یک مکان خنک بگذارید چرا که هوای خنک و کمی سرد از رشد سریع تر آن جلوگیری به عمل می آورد.