مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل از آغاز اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی و طیور خبر داد.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به حضور ۲۸ اکیپ ثابت و سیار در این طرح اظهار کرد: در اجرای این طرح،۱۲ اکیپ ثابت و ۱۶ اکیپ سیار بر مراکز تولید ، بسته بندی ، توزیع "حمل و نقل" و عرضه فرآورده های خام دامی در استان نظارت می کنند.
وی ارتقای سطح بهداشت و ایجاد امنیت غذایی را از اهداف اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی عنوان کرد و افزود: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از مزرعه تا سفره به طور مستمر در جریان است و نتیجه آن در قالب تامین امنیت، تضمین سلامت مواد غذایی و افزایش اعتماد عمومی در جامعه مشاهده میشود.
وی گفت: مردم می توانند تخلفات بهداشتی حوزه دام و طیور را از طریق سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی و یا شماره تلفن ۳۳۳۹۴۸۰۰ به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند.
سالانه در این استان ۳۱ هزار تن گوشت قرمز سالم و با کیفیت تولید میشود ، نیاز سالانه این استان به گوشت قرمز ۱۵هزار تن میباشد که ۱۶ هزار تن مازاد آن به سایر استانهای کشور فرستاده میشود.