سوهان کنجدی یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که به عنوان میان وعده هم مصرف میشود.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، سوهان کنجدی از شیرینیهای سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا در کنار نوشیدنیهایی مثل چای سرو میشود.
مواد لازم سوهان کنجدی
طرز تهیه سوهان کنجدی
مرحله اول
برای تهیه سوهان کنجدی خوشمزه ابتدای کار یک تابه مناسب انتخاب میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم، سپس کنجد را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به آرامی تفت میدهیم تا کمی برشته شود.
مرحله دوم
پس از اینکه عطر خوش کنجد بلند شد، تابه را از روی حرارت کنار میگذاریم. در ادامه یک تابه دیگر انتخاب میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم، سپس شکر را به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آب شود.
مرحله سوم
در این مرحله اجازه میدهیم شکر به طور کامل ذوب شده و کاراملی شود. وقتی شکر کاملا کاراملی شد، کره را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا به آرامی ترکیب شکر و کره را مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم کره به طور کامل ذوب شود. در ادامه کنجد بو داده را به تابه اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا یک کاغذ روغنی روی سطح کار قرار میدهیم یا درون یک قابلمه نچسب را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم. در ادامه مایه سوهان را سریع روی کاغذ روغنی یا درون قابلمه میریزیم، سپس به قطر دلخواه پهن میکنیم.
مرحله ششم
در نهایت با چاقو سوهان را به فرم دلخواه برش میزنیم، سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار میدهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر سوهان را درون ظرف مورد نظر قرار دهید و با چای میل کنید.