مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد: به منظور بهبود نظام کنترلی قیمتها به جای قیمت مصرف کننده، قیمت تولید بر روی کالاها درج میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، علمدار در نشست ستاد تنظیم بازار استان از درج قیمت تولیدکننده به جای مصرف کننده بر روی کالاها خبر داد و گفت: این تصمیم با تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت اتخاذ شده و به منظور شفاف سازی قیمت، تولید کننده باید بر روی کالاهای تولیدی خود، قیمت درب کارخانه را درج نموده و فروشگاهها و واحدهای صنفی نیز مکلف به درج قیمت مصرف کننده هستند.
وی افزود: این طرح بیست و هفتم آذرماه سال جاری شروع شده و در چهار مرحله اجرا شده است و تا پایان سال کاملتر خواهد شد.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد ادامه داد: چهل گروه کالایی و ۵۴ کالا مشمول این طرح میشود.
علمدار به درصد افزایش قیمت کالاها اشاره و تصریح کرد: برای کالای مصرفی حداکثر ۳۰ درصد و برای کالاهای مصرفی بادوام مانند لوازم خانگی ۲۰ درصد میباشد.
وی همچنین از جانمایی ۱۳ مکان برای عرضه مستقیم میوه در شهر یزد با همکاری شهرداری و جهاد کشاورزی خبر داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد نیز از تامین میوه شب عید در استان خبر داد و گفت: هیچ جای نگرانی برای تامین میوه شب عید در استان نیست و ۴۰۰ تن سیب زرد و قرمز و ۶۰۰ تن پرتقال برای استان خریداری شده و تا چند روز دیگر به استان حمل میشود
وکیلی افزود: ۶۰۰ تن شکر تنظیم بازار با بسته بندی ۹۰۰ گرمی به قیمت هر بسته ۱۳ هزار و نهصد تومان در مراکز عمده استان و شهرستانها عرضه خواهد شد و قیمت قند شکسته بسته پنج کیلویی هر کیلو ۱۸ هزار و دویست تومان و نبات کاسه هر کیلو ۱۷ هزار و نهصد تومان و نبات پرده هر کیلو ۲۰ هزارتومان عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به افزایش قیمت دام زنده در کشور به افزایش قیمت گوشت اشاره کرد و افزود: قیمت هر کیلوگرم گوشت از مبلغ ۱۴۵ هزار تومان به مبلغ ۱۶۰ هزار تومان افزایش و در بازار عرضه خواهد شد.
فاطمی استاندار یزد در پایان این نشست بر تشدید نظارت بر بازار و و بازدید میدانی و سرزه بر بازار و همچنین بازدید و نظارت جدیتر فرمانداران بر بازار شهرستانها تاکید کرد.