بانوان میبدی به مناسبت اعیاد شعبانیه، جشنواره طبخ غذا با بلدرچین را در هتل سنتی این شهر برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، میبد با هشت واحد پرورش بلدرچین و با ظرفیت ۸۰۰ هزار و ۵۰۰ قطعه و تولید سالانه ۶۰۰ تن گوشت و ۳۰ تن تخم مرغ به عنوان زادگاه بلدرچین در کشور به شمار آمده و رتبه نخست را در کشور دارد.
سید جمال سجادی پور سرپرست فرمانداری میبد با حضور در این جشنواره گفت: بدون شک ذائقه ایرانی یکی از بهترین ذائقههای غذایی در دنیاست و افتخار میکنیم که به عنوان ملت مسلمان و شیعه از غذاهای حلال و دست پختهای بانوان ایرانی بهرهمند هستیم.
مسئول برگزار کننده جشنواره هم اظهار داشت: در این جشنواره ۴۵ نفر از بانوان میبدی انواع غذاهایی که با بلدرچین طبخ میشود را تهیه و مورد داوری سرآشپزها قرار دادند.
کریمی با بیان اینکه بیش از ۹۰ نوع پخت در این جشنواره به نمایش گذاشته شده است، افزود: شنسل بلدرچین، جوجه کباب، فسنجان، آبگوشت، بلدرچین شکم پر، کیک بلدرچین، سالاد اولیه بلدرچین، بلدرچین پرتقالی، جوانه گندم با بلدرچین و بلدرچین پلو از جمله غذاهایی بود که بانوان به این جشنواره آورده بودند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی بانوان با آشپزی با گوشت و فراوردهای بلدرچین و خواص درمانی آن بیان کرد و ادامه داد: از آنجا که شهرستان میبد قطب پرورش بلدرچین است و گوشت این پرنده را پزشکان در ایام کرونا به عنوان یکی از غذاهای مقوی در سبد غذایی خانوادهها معرفی کرده بودند، لازم بود که خانوادهها با طبخ آن آشنا شده و گونههای مختلف آن را در وعدههای غذایی هفتگی خود قرار دهند.
در پایان این جشنواره از هفت بانوان به عنوان آشپز برتر تقدیر بعمل آمد.