«بیستوششمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب مسقط» به کار خود پایان داد
ناشرانی همچون بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی، انتشارات جمال، بوستان کتاب و آژانس ادبی دایره مینا به صورت مستقیم در آن حضور و مشارکت داشتند.
معرفی صنعت نشر ایران، معرفی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، طرح گرنت، تلاش برای تبادل حق خرید و فروش کتاب و همچنین برگزاری برنامههای فرهنگی با حضور محمد سوری (نویسنده و پژوهشگر کشورمان) نیز فعالیتهای خانه کتاب و ادبیات ایران در بیستوششمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب مسقط را شامل میشد.
در این نمایشگاه ۵۷۰ ناشر از ۲۷ کشور به صورت مستقیم و ۱۴۵ ناشر از طریق واگذاری نمایندگی به دیگران حضور داشته و آثار خود را عرضه کردند.
۳۶۱ هزار و ۲۳۰ عنوان کتاب نیز در این دوره از نمایشگاه در معرض دید مخاطبان قرار گرفت و ۱۱۴ برنامه جنبی و فعالیت فرهنگی به اجرا درآمد که در این میان ۲۹ برنامه به استان «شرقیه جنوبی» میهمان افتخاری این نمایشگاه، اختصاص داشت.
احمد الرواحی (رئیس نمایشگاه بینالمللی کتاب مسقط) در بازدید از غرفه خانه کتاب و ادبیات ایران، حضور شرکت کنندگان ایرانی در این نمایشگاه را مایه خوشحالی دانست و از آمادگی کشور عمان برای حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خبر داد.
وی ابراز امیدواری کرد تا ناشران علاقهمند عمانی نیز برای نمایش و عرضه آثار خود در رویداد بزرگ فرهنگی کشور ایران شرکت کنند.
این نمایشگاه که از پنجم اسفندماه ۱۴۰۰ آغاز شده ، عصر دیروز به کار خود پایان داد.