مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه از اجرای طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در نوروز خبر داد و گفت: این طرح از شنبه (۱۴ اسفند) آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
وی گفت: ۳۱ تیم ثابت و سیار از ۸ صبح تا ۲۰ شب در دو نوبت کار نظارت بر رستورانهای بین راهی، قصابیها، کشتارگاهها، چلوکبابیها، هتلها و دیگر مکانهای عرضه و توزیع فرآورده خام دامی را بر عهده دارند.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: گشتهای مشترک با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، ستاد تنظیم بازار و جهاد کشاورزی بر عرضه و توزیع فرآوردهای خام دامی نظارت دارند.
وی گفت: در این بازرسیها خودروهای حمل ویژه دام، کشتارگاههای دام و طیور، کارگاههای فرآوری و بسته بندی فرآوردههای دامی نیز به طور مستمر بازدید میشوند.
حیدری افزود: ۷ کشتارگاه صنعتی طیور و ۱۱ کشتارگاه صنعتی و سنتی دام در استان کرمانشاه فعال اند.