برنامه داورانه رادیو ورزش به بررسی موضوع داوری شهرآورد و تاثیر حضور داوران ایران در عرصههای بینالمللی کشتی پرداخت.
محمد مصلاییپور درباره روی کار آمدن علیرضا دبیر و کسب جایگاه از دست رفته داوری کشتی، گفت: با حمایتهای صورت گرفته توانستم عضو کمیسیون داوران کشتی جهان شوم. این جایگاه مهم متعلق به کشتی ایران است و شخصی نیست. با جدیت در داوری کشتی جوانگرایی کرده و با کمک بزرگترها برنامههای خوبی را برای آینده داوری در نظر گرفتیم.
وی با تاکید بر حفظ اینگونه کرسیها با استفاده از پشتوانهسازی، افزود: حضور داوران ما در عرصههای بینالمللی بسیار تأثیرگذار است. نقش جایگاههای داوری در عرصههای جهانی در چنین مواردی نمود پیدا میکند. متاسفانه ما در چنین مواردی بارها آسیب دیده و در تلاش هستیم با حضوری موثر از این اتفاق جلوگیری کنیم.
اسماعیل صفیری از سطح پایین آموزش در داوری، گفت: ما خیلی در بخش آموزشی فعال نبوده و این سطح از آموزش پاسخگوی نیازها نیست. انتخاب داور شهرآورد شرایط خاص خود را دارد. این کار حتما باید با تشکیل کارگروهی انجام شود. عملکرد افراد در طول فصل و توانایی مدیریتی داوران و شجاعت آنها در این خصوص بسیار مهم است.
صفیری ادامه داد: فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) به جوانگرایی در داوری توصیه کرده است و منعی برای این که از داوران در بالای سن چهل سالگی استفاده شود، وجود ندارد. قوانین فوتبال در سالهای اخیر با وجود شفافسازیهای صورت گرفته بسیار متفاوت شده است. در خصوص آفساید و گرفتن پنالتی با کمکداور ویدئویی (ویای آر) شرایط خوبی را داریم. غیرمنصفانه است که این همه تهمت به سمت داوری روانه کنیم. هر کس اگر ادعایی در خصوص فساد در داوری دارد باید با سند ثابت کند که در این صورت ما هم با آن همراه خواهیم شد.