رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تقویت شبکه های بهداشتی را برای مقابله با بیماری های نوپدید ضروری دانست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به موفقیتهای حوزه بهداشت در سال ۱۴۰۰، نقش دانشگاه در واکسیناسیون ضد کرونا را چشمگیر عنوان کرد.
"علیرضا زالی" با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در قدر مطلق تلقیح واکسن رتبه اول را دارد، گفت: تلقیح ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار واکسن مرهون تلاش شبانه روزی همکاران حوزه بهداشت دانشگاه است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توجه مقام معظم رهبری را به شبکههای بهداشتی فرصت مغتنمی برای بهسازی و نوسازی حوزه بهداشت از نظر زیرساخت ها، بودجه و نیروی انسانی دانست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه شیوع کرونا بار دیگر ضرورت اتکا به سیستم بهداشتی کشور را یادآور شد، گفت: کرونا آخرین بیماری نوپدید نیست و احتمالا در سالهای آینده با امواج جدیدی از بیماریهای نوپدید رو به رو خواهیم شد و اگر شبکههای بهداشتی را تقویت نکنیم ممکن است باز دچار بحران شویم.
"علیرضا زالی" با اشاره به نقش شبکههای بهداشتی در پوشش واکسیناسیون علیه کرونا، افزود: افتخارات کسب شده در حوزه واکسیناسیون مرهون نظم، صلابت و ثبات شبکه وزین بهداشتی در کشور است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه هرگونه غفلت در حوزه شبکههای بهداشتی میتواند مشکلات عظیمی را در پی داشته باشد، ابراز امیدواری کرد در آینده شاهد کارها و برنامههای نوآورانه در حوزه شبکههای بهداشتی دانشگاه باشیم.
"علیرضا زالی" با اشاره به فعالیتهای شبانه روزی همکاران شبکههای بهداشتی دانشگاه در طول مبارزه با کرونا از جمله بیماریابی، غربالگری، اجرای طرح شهید سلیمانی، گفت: همکاران ما در حوزه بهداشت در این مدت کارهایی ستودنی و جهادی انجام دادند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: حتی در مواردی که دستگاههای دیگر در واکسیناسیون مشارکت میکردند، نظارت، پشتیبانی و آموزشهای مربوطه توسط شبکههای بهداشت انجام شده است.
"علیرضا زالی" انجام اقدامات جدید در حوزه شبکههای بهداشتی را سرمایه گذاری در دراز مدت برای تحقق اصل پیشگیری بهتر از درمان دانست.