بیش از ۲۷۸ شرکت دانشبنیان و خلاق برای ارتقا امنیت غذایی کشور در حال تلاش هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: وجود بیش از ۶ هزار شرکت دانش بنیان و یک هزار و ۵۰۰ شرکت خلاق در کشور فرصتی مغتنم برای مدیران است تا از توانمندیهای دانشی و تخصصی آنها برای توسعه علمی کشور بهره ببرند.
مجموعههایی که با دانش بومی و توانمندیهای فناورانه خود پاسخی مطمئن و علمی به نیازهای صنایع، حوزههای فناورانه مختلف در کشور هستند. شرکتهای دانش محوری که با هدف افزایش علم و ثروت و توسعه اقتصادی بر پایه دانش تلاش میکنند و ارزش افزوده فراوانی برای کشور دارند.
طی چند سال اخیر صنایع مختلفی از دستاوردهای این مجموعههای فناور بهرهمند شدهاند از جمله این عرصهها میتوان به «حوزه کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی» اشاره کرد که نقشی بیبدیل در توسعه امنیت غذایی و تامین نیازهای کشور در این حوزه دارند. بر اساس آخرین آمارهای موجود در حال حاضر ۲۷۸ مجموعه دانشبنیان و خلاق برای گسترش این عرصههای فناورانه با هم رقابت میکنند.
شرکتهایی که در حوزههایی، چون «مواد اولیه و فرمولاسیون غذایی»، «تولیدات گیاهی»، «تولیدات دام، طیور، آبزیان، زنبور عسل و گرده افشان» و «محصولات مبتنی بر میکروارگانیسم» فعالیت و محصولاتی در این حوزهها تولید کردهاند.
«زر ماکارون»، «سالم دام سپاهان»، «مبتکران زیست اندیش کارون»، «تولیدی مکملهای غذایی زنبور عسل اسپادانا مکمل»، «احیا گران کشاورزی خشک بوم»، «آبزی پژوهان ماهیان زینتی محلات»، «توسعه بن دا فرآور»، «پژوهان آراشید مکران منطقه آزاد چابهار»، «اصلاح نژاد گوسفند و بز گهر دورود»، «توسعه صنایع غذایی دانشگرایان نوین دلسا» و ... از جمله این مجموعهها هستند.
حوزههای فناورانه مختلفی در کشور از جمله «دارو و فرآوردههای پیشرفته حوزه تشخیص و درمان»، «مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوریهای شیمیایی»، «ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته»، «وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی»، «سخت افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرمافزارهای رایانهای»، «خدمات تجاریسازی» و «صنایع فرهنگی، خلاق و علوم انسانی و اجتماعی» از دستاوردهای این شرکتها بهرهمند هستند.