بومی سازی ساخت دستگاههای کمکی که برای جابجایی اجسام سنگین در محوطههای کارگاهی کارآیی دارند، کشور را از واردات این محصول بینیاز کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: با توجه به گسترش و تنوع اجسام و قطعات در صنایع مختلف، نیاز به ابزارهایی برای جابجایی انواع اجسام و قطعات جهت تعویض و تعمیر، بیش از پیش احساس میشود.
هندلرها دستگاههایی هستند که برای جابجایی اجسام سنگین، نیمهسنگین و سبک در محیطهای مختلف استفاده میشوند.
این دستگاهها بهعنوان الحاقیه بر روی تلههندلر، لیفتراک، لودر و.. سوار میشوند و عملیات تعویض و جابجایی را در معادن، صنایع، کشاورزی و... سرعت میبخشند.
بنا به گفته مصطفی میرحسینی مدیرعامل شرکت فناوران طیف صنعت کویر، هندلرها شامل استروت هندلر، سیلندر هندلر، تایرهندلر، بلت هندلر، کابل هندلر، ویل موتور هندلر، پایپ هندلر و راد هندلر و انواع کلمپر (گیره)، ریب هندلر، جیب و وینچ، کویل هندلر و پلتفرم و دیگر لوازم جانبی مشابه هستند که هرکدام با توجه به عملکرد، کاربرد متفاوتی دارند.
افزایش بهرهوری با استفاده از تجهیزات جابه جایی (هندلرها)
کاربر همچنین استفاده از هندلرها موجب افزایش بهرهوری، ایمنی و کاهش زمان و هزینه در صنعت میشود.
هماکنون برخی از این دستگاهها بهصورت موردی ساخته شده و در اختیار شرکتها قرار گرفته است. تلاش محققان شرکت فناوران طیف صنعت کویر بر ارائه نسل جدیدی از این دستگاهها است که برخی از آنها، برای نخستینبار است که در کشور به مرحله تولید میرسند. این رونمایی، در ماههای ابتدایی سال آینده انجام داده خواهد شد.
اشتغال مستقیم برای ۲۰ نفر
عمده این دستگاهها، از قیمتی حدود نیمی از قیمت نمونههای مشابه خارجی برخوردار بوده و صرفهجویی ارزی مناسبی را نصیب کشور میکنند. ضمن اینکه در این فرآیند تولید، برای ۲۰ نفر به شکل مستقیم اشتغالزایی شده است.
طرح تولید هندلر، با دریافت تسهیلات مصوب معاونت نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، مورد حمایت قرار گرفته است.