نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی ویژه نوروز و ماه رمضان در شهرستان بوکان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزمهاباد؛ مدیرشبکه دامپزشکی شهرستان بوکان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان برای نظارت برمراکز تولید و عرضه انواع فرآورده های خام دامی از امروز در این شهرستان آغاز شده و تا دوم اردیبهشت سال آینده ادامه خواهد یافت.
اسماعیل محمدیانی افزود: بر اساس هماهنگی های انجام شده، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی برتولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه تعطیلات نوروز و ماه رمضان امسال در قالب هماهنگی بین بخشی، برنامه عملیاتی، نظارتی و اطلاع رسانی انجام می شود.
محمدیانی گفت: به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی تمام مراکز نگهداری و عرضه از قبیل مراکز تولید، توزیع و عرضه، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاههای دام و طیور،سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاههای فرآوری و بسته بندی درسطح شهرستان توسط گروههای بازرسی بهداشتی دامپزشکی به صورت ثابت وسایر و بطور مستمرتحت کنترل و نظارت ویژه قرار خواهند گرفت.
وی تصریح کرد: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثرعرضه غیربهداشتی فرآورده های خام دامی، از شهروندان انتظار می رود از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه بدون بسته بندی، گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته بندی و یا فرآورده های خام دامی دارای بسته بندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بسته بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.