فرماندار همدان گفت: بازار همدان از نظر شرایط ایمنی مستعد هر گونه حادثه است و اگر اتفاقی بیفتد بسیار خسارت بار خواهد بود.
فرماندار همدان گفت: طرح مطالعاتی بازار همدان توسط شهرداری در دست اقدام است و این طرح حدود یکسال توسط مشاور در دست اقدام است و باید سریعتر مشخص شود که در خصوص ایمنی بازار چه کاری انجام شده است و چه اقداماتی لازم است برابر این طرح بهصورت کوتاه مدت و یا با زمانبندی مشخص انجام شود.
محمدی تأکید کرد: بازار بهعنوان یکی از ارکان شهر همواره مد نظر شهروندان و گردشگران است بویژه در شهر همدان با سبقه تاریخی وضعیت بازار بسیار حائز اهمیت است و لذا کار مطالعاتی باید هر چه سریعتر به نتیجه برسد و اجرایی بشود.
فرماندار همدان گفت: بر اساس بند ۱۴ماده ۵۵ قانون شهرداری، یکی از مهمترین وظایف شهرداریها اتخاذ تدابیر مؤثر برای حفظ شهر از خطر سیل و حریق و رفع خطر از بناها و دیوارهای شکسته و خطرناک و به عبارت کلی رفع خطر از هر نوع اشیا آسیبزا برای سلامت شهروندان است که انتظار میرود موارد نقص ایمنی بویژه در مراکز تجاری و پاساژها به هیات مدیره و اتحادیههای ذیربط ابلاغ شود.
محمدی گفت:بخشهایی از بازار همدان که داری شرایط حفظ بافت با ارزش تاریخی است با همکاری میراث فرهنگی، شهرداری و اتاق اصناف باید در این خصوص تسهیل گری کنیم تا از نظر ایمنی بازار به شرایط مطلوب برسیم.
وی گفت: سوابق آتش سوزی در چند نقطه از بازار همدان و مشاهده مواردی از تداخل صنفی تاکید میکنیم که عرضه کالا در واحدهای صنفی باید مطابق با پروانه کسب متصدی باشد که اتاق اصناف و اتحادیههای مربوطه در این راستا موظف به نظارت، جلوگیری و برخورد قانونی هستند.
علیمردان طالبی افزود: تجاوز به حریم عمومی یکی از مهمترین مشکلات بازار همدان به شمار میآید و اتاق اصناف و شهرداری باید در این خصوص ورود جدی داشته باشند و حریم عمومی در بازار باید رعایت شود.
وی تأکید کرد: انتقال بنکداران فعال در بافت بازار همدان به شهرک بنکداران ضروری است و شرکتهای خدمات رسان آب، برق و گاز موظف هستند نسبت به بازدید از واحدهای صنفی و تجاری اقدام و در صورت مشاهده بهره برداری غیر استاندارد از انشعابات ضمن تذکر کتبی و تعیین مهلت نسبت به توقف خدمات تا رفع نقص کامل اقدام کنند.