رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت : برخلاف انتظارات تعزیرات حکومتی با قوانین موجود مرجع ناظر بر بازار نیست و صرفا مرجع رسیدگی به تخلفات است .
وی گفت : اگر حوزه تنظیم گری نظارت بر بازاری را 4 حلقه نظارت ، بازرسی ، کشف تخلف و رسیدگی بدانیم ، براساس قانون موجود حلقه آخر یعنی حلقه رسیدگی به تخلف به سازمان تعزیرات حکومتی سپرده شده است و نظارت و کشف تخلف از ما گرفته شده است .
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به اصلاحات قانونی در وظایف سازمان تعزیرات اشاره کرد و افزود : تا قبل از تصویب قانون نظام صنفی ، نظارت، بازرسی و کشف تخلف نیز به عهده سازمان تعزیرات حکومتی بود اما هم اکنون این وظایف به نهادهای دیگر سپرده شده است .
وی ادامه داد : نتیجه این تغییر و تحولات قانونی این شد که سازمان تعزیرات حکومتی نقش شبه قضایی اش تقویت شد اما ما اعتقاد داریم که این قوانین مختص شرایط عادی بازار است و در شرایط اضطراری و جنگ اقتصادی که ما در آن به سر می بریم ، قوانین عادی جوابگو نیست.
وی افزود : در شرایط عادی بازار که بازار خودش بر خودش باید نظارت داشته باشد ، این وضع مطلوب خواهد بود و ایرادی ندارد اما در شرایط جنگ اقتصادی ما معتقدیم اگر قرار است تنظیم گری رخ دهد باید سازمان تعزیرات نظارت را انجام دهد.
رئیس سازمان تعزیرات گفت : در این خصوص ما پیشنهادی به سران قوا و دولت دادیم تا قوانین اصلاح شود و دلیل تقدیم متن به سران قوا نیز این بود که فرایند طولانی اصلاح قوانین تسریع شود.
وی افزود : مبنای این پیشنهادات این است که سازمان تعزیرات حکومتی بتواند به عنوان کاشف حضور داشته باشد و نظارت، کشف تخلف و رسیدگی مجددا به سازمان تعزیرات داده شود و به مدت 6 ماه تا یک سال همان شرایط قبل از سال 92 اعمال شود.
وی ادامه داد : با این شرایط حضور ما کمک به مراجعی است که وظیفه نظارت بر بازار را دارند .