زیاده روی در مصرف شکر و تنقلات شیرین، زمینهساز بیماریهای مختلف میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ شکر به عنوان خطرناکترین ماده شناخته شده است و مصرف آن در انواع نوشیدنیها، میانوعدهها و دسرها بهوفور دیده میشود.
شکر افزوده برخلاف شکر طبیعی قندها یا شربتهایی هستند که در آمادهسازی مواد غذایی اضافه میشوند. شکر افزوده امکان دارد طعم غذا را بسیار خوشمزه کند، اما مصرف بیش از حد آن میتواند به بدن و همچنین ذهن افراد آسیب جدی وارد کند. افزایش مصرف قند خطر ابتلا به دیابت، افزایش وزن و کبد چرب را بهشدت افزایش میدهد.
مطالعه تحقیقاتی در سال ۲۰۰۶ نشان میدهد که قند امکان دارد بهطور مستقیم با التهاب مزمن ارتباط داشته باشد.
التهاب مزمن با طیف گستردهای از بیماریها مانند دیابت، بیماری قلبی، آلزایمر و آرتریت مرتبط است. زندگی بدون قند افزوده میتواند به کاهش خطر ابتلا به این بیماریها کمک کند.
تحقیقات علمی نشان میدهد ترک شکر خطر ابتلا به بعضی از سرطانها را نیز کاهش میدهد. شکر به ظاهر منبع انرژی بهنظر میرسد، اما کیفیت انرژی شکر بسیار پایین است و موجب سستی و بیحالی در فرد میشود. با ترک شکر سرزندگی را به زندگی خود ببخشید.