نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: علاوه بر پاسخگویی به شبهات، باید نقصها و کاستیهای نظام حکمرانی دشمن را نیز تشریح و اعلام کنیم.
وی با تاکید بر افزایش سرعت فعالیتها علیه دشمن گفت: این مهم نیز از مسیر جهاد تبیین عبور خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سند توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور، خاطرنشان کرد: از روز اولی که حضرت آقا مسئولیت نمایندگی در استان هرمزگان را را به من امر کردند؛ دغدغه سند توسعه فرهنگی و اجتماعی استان را داشتم و امسال نیز پس از بررسیهای کارشناسی که در سطح ملی انجام شد، برش استانی سند توسعه فرهنگی و اجتماعی استان تهیه شد.
امام جمعه بندرعباس با بیان این نکته که ۱۰ استان به عنوان پایلوت برای تدوین و اجرای سند توسعه فرهنگی و اجتماعی انتخاب شدند، گفت: ۵ اولویت و ۱۲۵ اقدام برای تدوین این سند تهیه شد و کلیات آن را در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب کردیم.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده گفت: موضوعات مالی اجرا و تدوین این سند از منابع ملی و استانی تامین خواهد شد و برای تامین اعتبارات استانی، نیازمند تصویب این طرح در شورای برنامهریزی و توسعه استان هستیم.
نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان، با بیان اینکه راهبری فعالیتهای فرهنگی بر عهده دانشگاهها است، گفت: روحیهای که در دانشگاهها ایجاد شده است ما را امیدوار میکند و باید به همکاری و تعامل برای به نتیجه رسیدن این فعالیت ادامه دهیم.
بیشتر بخوانید: آماده سازی سند فرهنگی و اجتماعی هرمزگان
وی ضمن تاکید بر اهمیت مطالبهگری دانشگاهها برای اجرای درست این سند، خاطرنشان کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) افسران جهاد تبیین دانشجوها، فرمانده آن اساتید و رهبران آن نیز رؤسا ونمایندگان، ولی فقیه در دانشگاهها هستند و امیدوارم اهتمام ویژهای برای تحقق این امر به کار گرفته شود.
امام جمعه بندرعباس با اشاره به جشنواره پیشرفت گفت: برنامههای لازم برای اردوها، جشنوارهها و روایتگری پیشرفت تدوین شود تا بحث کارآمدی نظام در ابعاد مختلف دنبال شود.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان ارتباط دانشگاه و صنایع استان را مهم برشمرد و گفت: ارتباط دانشگاه و صنعت یکی از مهمترین دغدغههای من برای تحقق امور توسعهای استان است، اما در این زمینه چالشهایی وجود دارد که نیازمند برنامهریزی دقیق و تعامل است.
حجت الاسلام والمسلیمن عبادی زاده افزود: صنایع مدعی است که از ظرفیتهای دانشگاه بیخبر است و نمیداند که آیا دانشگاه میتواند چالشهای صنعت را حل کند و دانشگاهیان نیز مدعی هستند که به مسائل و چالشهای صنعت آگاه نیستند که این امر نیز ناشی از فاصله ایجاد شده است.